Seyhan Taşdemir kimdir?

Seyhan Taşdemir nereli? Kaç yaşında?

Seyhan Taşdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Seyhan Taşdemir oynadığı diziler? Seyhan Taşdemir sevgilisi? Seyhan Taşdemir boy kilo yaş bilgileri. Seyhan Taşdemir kim? Seyhan Taşdemir hakkında merak edilenler kariyeri, burnu estetik mi, vikipedi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Seyhan Taşdemir hayatı ve biyografisi

Seyhan Taşdemir Türk dizi oyuncusudur. 2019 Sinema Güzeli yarışması birincisidir. 2020 yılında rol aldığı televizyon dizisi Türkan Hanım’ın Konağı filminde canlandırdığı Güliz rolü ile tanınmaktadır.

Seyhan Taşdemir 7 Temmuz 1997 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Adana’da başladı. Öğrenim gördüğü yıllarda voleybol oynadı ve halk oyunları, tiyatro ve oyunculuk ile ilgilendi. Lise sıralarında Tümay Özokur Akademi ile tanışması ile hayatı değişmeye başladı. 2019 yılında düzenlenen Sinema Güzeli yarışmasında birinci olması ile oyunculuk kariyerine bir adım daha yaklaştı.

Seyhan Taşdemir dizi oyunculuğuna ilk kez 2020 yılında “Türkan Hanım’ın Konağı” adlı dizide “Güliz” rolüne hayat vererek adım attı.

Seyhan Taşdemir boyu 1.78 cm kilosu 57 kg burcu Yengeç.

Seyhan Taşdemir dizileri ve filmleri

Seyhan Taşdemir oynadığı diziler? Seyhan Taşdemir hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Türkan Hanım’ın Konağı – Güliz

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

SIX SENSES KOCATAS MANSIONS, İSTANBUL’UN OTEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

Ayhan Juan kimdir?