Seyna Birol Küçükvardar kimdir?

Son zamanlarda İnstagram platformunda yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Seyna Birol Küçükvardar hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaştı. Evlerde ki dekorasyon fikirleriyle hanımların sıkça takip ettiği isim haline gelen Seyna Birol’un takipçileri hayatı hakkında sorular sormaya başladılar.

Seyna Birol Küçükvardar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Evli mi? Aslen nereli? Bu ve bunun gibi merak edilen ve hayranları tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için Seyna Hanımla yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

Eşim ile aynı semtin çocuklarıyız . Emrah yani eşim aynı zamanda kuzenimin arkadaşıydı , biz tanıştığımız sene onlar oturduğumuz semtten taşınmışlardı ama bizim semtimizdeki bir futbol kulübünde futbol oynuyordu, ben her okul çıkışı eve dönerken onu aynı yerde görüyordum, benim otobüsten inip eve giderken geçtiğim yol üstünde, sanki hep benim oradan geçmemi bekliyor gibi hissediyordum.

Sonra bir gün erkek kardeşim okulda hastalanınca okuldan haber veriyorlar gelin alın oğlunuzu diye, okulda oturduğumuz semte uzak, babamda işte olduğu için anneme taksiyle gitmesini söyledi ama annem taksiye tek başına binmekten çok korkar. Çıkıyor tam durakta eşimi görüyor kuzenimin arkadaşı olduğunu bildiği içinde ona tanıdık taksi var mı acaba diye soruyor Eşimde buyurun ben götüreyim deyince gelip kardeşimi alıyorlar böylelikle eşim benim hangi okulda okuduğumu öğreniyor. Okulumu öğrenince ertesi gün okul çıkışına geldi ve konuşmak istediğini söyledi öyle o gün başladı her şey

“Fenomen oldum mu? bence olmadım, ben takipçi sayısı yada izlenme sayısı yüksek her instagram kullanıcısını fenomen olarak görmüyorum , fenomenlik kavramı benim profilimde çok farklı bir kavram, ben kendimi fenomen olarak nitelendirmiyorum. Kendimi de bu gruba dahil etmiyorum açıkçası. Nasıl takipçiniz arttı derseniz her şey 6 yıl önce yeni evimize taşınmamız ile başladı. Eve geçerken koltuk kaplama,duvar boyama,mobilya boyama ,aksesuar yapımı gibi bir çok işimi paylaşmaya başladım. Yaptığım paylaşımlar çok ilgi gördü sevildi, beğenildi, böylelikle her geçen gün takipçi sayım artmaya başladı.”

“Ev dekorasyonuna dahil olan ne varsa benim hobimi oluşturuyor.”

“Aslında fazlaca fobim var diyebiliriz. Klostrofobim ve yükseklik korkum hayatım boyunca beni en çok zorlayan fobiler haline geldi.”

“Herhangi bir yapımda yer almayı hiç istemedim. Açıkçası gündüz kuşağı programlarından yada sektör ile ilgili programlardan teklif geldi. Ben dahil olmak istemedim, tv yada ekran ile ilgili bir, hayalim yok, bir gün olur mu hiç bilmiyorum şimdilik bu fikre çok uzağım.”

“Yaptığım iş ile ilgili bir plansa eğer sorulan sadece boya danışmanlığı değil tamamen dekorasyon ile ilgili alternatif başka kollarda yol almak olabilir bu, mesela binlerce “sizin zevkiniz i çok beğeniyorum sizce perdem ne renk olmalı, buraya nasıl halı almalıyım” soruları ile mevcut mesaj kutum.”

Dönüm noktası dediğim bir şey olay olmadı açıkçası. Hayatımı ne pozitif ne de negatif anlamda gidiş yönünü tersine çevirecek,ibreyi değiştirecek bir şey yaşamadım, sadece instagram sayesinde yaptıklarımı bir çok insanın görme şansı oldu, eskiden de yaptıklarımı yapan biriydim ama bunu sadece birkaç arkadaşım ve bir kaç akrabam görüyordu biliyordu. Aslında instagram bir çok insanın hayatını değiştiren bir platform ama ben o topluluk için de değilim instagram dan önce neredeysem hala oradayım ama bu benim tercihim, birçok teklif i kabul etmeyip kendi kurallarım doğrultusunda ilerliyorum

Yaptığı before-after paylaşımları ile çok sevilen Seyna Birol İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile 177B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Özgür Balakar  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eda Biçim

Mine Kılıç