Sıla Ertaş kimdir?

Tiktok platformunda ertassla kullanıcı adıyla sosyal medya fenomeni haline gelen Sıla Ertaş geniş hayran kitlelerine ulaştı. Tiktok platformundan sonra diğer sosyal medya platformlarında’da geniş hayran kitleleerine ulaşmayı başardı.

Sıla Ertaş kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel hayatını sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada fenomeni’nin takipçileri merakta. Ertaş’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için bu konuyu detaylıca araştırdık ne yazık’ki bu konu hakkında kayda değer bilgiler bulamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

Açtığı youtube kanalında takipçilerinin merak ettiği soruları cevaplayan Ertaş merak edilen hayatı hakkında tüm detaylara yanıt verdi. Bizlerde sizler için bu yanıtları yazımızda derledik.

” Gelecekteki Sıla gerçekten arkadaşı çevresi çok olsun ister ama gerçek dostu yine bir elin parmağını geçmez çünkü ideal olanı bu. En ideal dost sayısı 5.”

“Baba boşluğundan kastın hayatta olması mı? Yoksa olmaması mı? bilmiyorum ama her ikisi için de konuşucak olursam. Bence bi boşluğu doldurmaya çalışmayın. Bence bir şeylerin boşluğunu doldurmak zorunda değilsiniz. Bütün duyguları dediğim gibi sonuna kadar yaşamak lazım acı mı yaşıyorsun? sonuna kadar yaşa acını ama boşluğun yerini doldurmaya çalışma.”

“Hiçbir şey için keşke demeyin daha önce ne kadar olay yaşadıysam hepsini tekrardan yaşarım çünkü bunlar benim için bir tecrübe. Olmasaydı daha güzel olurdu ama yaşandı sonuçta keşke demenin bir manası yok.”

“İyi niyetimi suistimal eden kişiler için bir şey söyleyemem çünkü onlar benim tek bir kelimeme bile layık değiller.”

“İlk hafta gerçekten çok kötüydü sonra alıştım. Sonra alıştım tek sıkıntı yanaklarıma yara yapması oldu.”

“Sabahın köründe komşumuza iyi akşamlar dedim sonra yetmezmiş gibi tekrar iyi günler dedim. “

” Ben turuncu saçlıydım herkes beni turuncu sevdi. Ama saçımı çok kısa süre kullanabiliyordum. Turuncu çok kısa sürede akan bir renk. Bu yüzden bi süre kendine gelmesi için kendi rengini kullanmaya karar verdim.”

” Normalde zaten kullanıyordum. Videomun patlamasıyla bu yolda ilerlemeye karar verdim.”

“Çok destek oldular. Sadece babam kıskanç birisi bu yüzden girip yorumları felan okumuyor.”

“Genelde kitap okuyorum. Piyona çalıyorum yapacak bir çok şey var.”

“Tek hayalim oyuncu olmak bu konuda eğitim almak istiyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum.”

“Böylesinin daha iyi olacağını düşündüm. Okuldan bir kaç kişi dışından geri kalan herkesten zarar gördüm. Bu yüzden daha doğru geldi.”

TikTok’da çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Sıla’nın TikTok‘da 549 bin takipçisi ve 5 milyondan fazla beğenisi, YouTube‘da 16 bin abonesi, Instagram‘da 250 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Rümeysa Arslan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Pervin Bağdat

Bahar Ece Yılmaz