Sinem Akyol Kimdir?

Sinem Akyol 1 Ocak 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Saint Benoit Fransız Lisesi’ni tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarım Bölümü ve ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde sürdürdü.

Nedim Saban’dan Temel Oyunculuk Dersleri aldı. Ardından Sinem Akyol ve Simge Geren’den diksiyon ve İleri Oyunculuk derslerinin yanında Eric Morris Tekniği üzerine eğitimler aldı.

Sinem Akyol kariyerine 2013 yılında reklam filmlerinde rol alarak başladı. İlk olarak Doritos reklam filminde rol aldı.  Daha sonra Axa Oyak Sigorta, Beymen Sneakers, Altınyıldız, Toyota Safety Sense, Activex Islak Mendil, Wome Deluse, Coca Cola Enerji gibi reklam filmlerinde rol aldı.

Sinem Akyol dizi film oyunculuk kariyerine ilk kez 2019 yılında “Her Yerde Sen” dizisinde “Müge” rolü ile gerçekleştirdi. Aynı yıl “Afili Aşk” dizisi oyuncuları arasında yer aldı. Sinem Akyol 2021 yılında “Maraşlı” dizisinde rol aldı. İngilizce, Fransızca ve Almanca dillerine hakim olan ve bekar olan Sinem Akyol günümüzde oyunculuk kariyerine Kahraman Özden Talent Management Oyunculuk çatısı altında sürdürmektedir.

Sinem Akyol boyu 1.66 cm kilosu 54 kg ve burcu Oğlak. Göz rengi ise kahverengidir.

Sinem Akyol oynadığı diziler ve filmleri

  • 2021 Maraşlı
  • 2019 Afili Aşk
  • 2019 Her Yerde Sen (Müge)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Körfezi’nin bekçileri

Ece irtem Kimdir?