Sol Yanım Eda kim? Ecem Atalay kimdir?

Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisinde Eda karakterine hayat veren Ecem Atalay  sergilediği üstün performans ile izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bir çok popüler dizide adının geçtiğini bildiğimiz güzel oyuncunun hayatı hakkında ki bütün detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Ecem Atalay kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Oyunculuk eğitimlerine İstanbul’da devam eden sosyal medya fenomeni haline gelen Atalay’ın ilk ekran ile buluşması Gençliğim Eyvah dizisinde hayat verdiği Leyla karakteri ile olmuştu. Daha sonrasında 4N1K ve Dijital Esaret gibi yapımlarda rol alan oyuncu başarısı ile daha bir çok yapımda yer alacak gibi duruyor. Dijital Esaret isimli filmde oynayan oyuncu güzel’in bu filmi’nin çekimleri 2019 da tamamlanmıştı ancak vizyona girmedi bunun sebebi olarak ise koronavirüs gösterildi. Filmin gösterimi’nin ileri tarihlere ertelendiği biliniyor.

 Başarılı genç oyuncu güzelliği ve göz rengi ile oynadığı her dizide dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sol Yanım dizisinde’ki başarısı ile de çok konuşulan Atalay’ın takipçileri merak içerisinde hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündüler bile Atalay’ın sevgilisi kimdir ? sorusu aktif olarak aranmaya devam ediyor. Üzülerek dile getiriyoruz ki güzelliğiyle herkesi büyüleyen oyuncunun kalbini kazanan birisi olmadı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Özkan Sagın hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Isabella Damla Güvenilir kimdir?

Dilara Gül Demiral kimdir?