Sosyal medya fenomeni Sena Kandil kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli? Nerede oturuyor?

Sosyal medya fenomenliğine uzanan bir başarı öyküsü olan Sena Kandil ile bugün siz değerli magazin severlerin karşısındayız. Tiktok platformunda elde ettiği geniş hayran kitlesini diğer sosyal medya platformlarına da aktarmayı başaran başarılı sosyal medya fenomeni şuan sosyal medya kullanıcılarının trend listesinde yerini alıyor. Hayatı hakkında takipçilerinin sık sık arama motorlarında sorular sorması gözümüzden kaçmadı ve sizler için bol bilgi içeren bir yazı derledik.

Sena Kandil kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Yenilenen dijital platformlar ile birlikte en çok ilgi gören sosyal mecra Tiktok oldu. Tiktok platformu ile fenomen hale gelen başarılı isim çekmiş olduğu videolar ve yayınlamış olduğu fotoğraflar ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçilerinin merak ettiği bir diğer konu ise fenomen isimin özel hayatında birisinin olup olmadığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ve bulduk. Başarılı sosyal medya fenomenin hayatında şuan kimse yer almıyor.

Eğitimine devam ettiğini bildiğimiz başarılı isim şuan ağırlıklı olarak dijital platformlar ile alakadar oluyor.

Tiktok platformu ile fenomen hale gelen başarılı isim çekmiş olduğu videolar ve yayınlamış olduğu fotoğraflar ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçilerinin merak ettiği bir diğer konu ise fenomen isimin ne kadar kazandığı oldu. Bizler de siz değerli takipçilerimizin istekleri doğrultusunda bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki gerekli bilgilere ulaşmadık.

Youtube kanalında geniş hayran kitlesine sahip olan Kandil takipçilerinin istekleri üzerine instagram hesabından soru cevap yapacağını açıklamıştı. Bizlerde sizler için bu soru cevapları yazımıza aktardık.

“18 yaşındayım ve Antalya da yaşıyorum.”

“Bir süredir dekorasyon yapmaya çalışıyordum Youtube için ve buradayım”

“Kanalımda tek bir içerikle gitmeyi düşünmüyorum. Challengler olabilir, şal videoları olabilir.”

“Herkeste görünce merak etmeye başladım ve bende indirdim. İlk zamanlar amacım sadece videolarımı çekip taslakta bırakmaktı. Ancak olaylar farklı gelişti ve buradayım.”

“Bu bir çok defa soruldu. Yeniden söylüyorum sevgilim yok.”

“Koç burcuyum. Burcumun özelliklerini çok yansıttığım doğrudur. İnatçılık olsun kıskançlık olsun bende yapıyorum bunları.”

“Bunun hakkında daha detaylı bir videoyu daha sonrasında sizler ile paylaşmayı düşünüyorum.”

“14 yaşında kapattım. “

“Bu nasıl bir soru!”

“Üç kardeşiz en küçükleri benim. İki ablam var.”

Bu sene Üniversite sınavım var. Sınıf öğretmenliği istiyorum.”

“Bu süreçte oldukça uyuyorum. Bunun dışında bolca sıkılıyorum. Ama kurallara uymak gerekiyor. Bu yüzden lütfen çok dikkat edin.”

“Evet elbette kazanılıyor. Şöyle ki Tiktok’ta açtığınız canlı yayınlarda atılan hediyeler paraya dönüşüyor.”

Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Kandil’in bu platformda 10B aboneye ulaştı.

Sosyal medya platformların yanı sıra son yıllarda popüler hale gelen uygulama olan Tiktok’ta ise 312K takipçisi var.

İnstagram hesabında senakandil hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kandil’in instagram da ise 74K takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bozkurt’a acilen gıda lazım

Kimse askerimizi bekçi yapamaz