‘Spor Antalya Mahallemde’ Yeşilbayır’da

'Spor Antalya Mahallemde' Yeşilbayır’da

   Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocuk ve gençleri spora teşvik etmek amaçlı başlattığı ‘Spor Antalya Mahallemde’ etkinliği, sömestir tatiline renk katarak devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Cittaslow (Sakin Şehirler) Ağı koordinasyonuyla yürütülen Cittaslow Metropol Projesi kapsamında, pilot mahalle olarak seçilen Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen spor etkinliğine çocuk ve gençler akın etti. 6-15 yaş arası çocuklar özel hazırlanan etkinliklerle spor dolu bir gün geçirdi.

Futbol, basketbol, voleybol, tenis, ayak tenisi, badminton gibi farklı spor dallarının yer aldığı etkinliklere aileler de çocuklarıyla birlikte eşlik etti. Çocuklar antrenörler eşliğinde hem eğlendi hem de sporun keyfini yaşadı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Alanyaspor İzmir'de altın buldu 0-1

Alanyaspor İzmir’de altın buldu 0-1

Kumluca Kaymakamı Güneş, Olimpos Antik Kentinde incelemelerde bulundu

Kumluca Kaymakamı Güneş, Olimpos Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu