Survivor Sergen Kimdir?

Survivor Sergen Kimdir?

Survivor Sergen Kimdir? 2021 Survivor sezon yarışmacılarından olan Sergen Acun Ilıcalı’nın kendisi hakkında “ Sergen’in enteresan bir parkur hızı var. Muhteşem bir hız. Sergen Survivor tarihine geçti.” Bahsetmesinden ötürü oldukça merak edildi. Dolayısıyla arama motorlarında Survivor Sergen hakkında bir çok soru aratıldı.

Biz de tüm bu soruların cevaplarını tek bir yazıda birleştirdik. Sergen Bayar kimdir? Keyifli okumalar.

İlginizi çekebilir: Viski Fiyatları 2023 – Güncel Viski Fiyatları

Survivor Sergen hakkında birçok soruyu kendisiyle birlikte peşinde getirdi. 2021 Survivor Ünlüler takımında yedeklerden dahil olan başarılı yarışmacı 26 Eylül 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kendisi aslen Balıkesir Ayvalıklıdır.

Lise hayatını İstinye Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Üniversitesi’ni adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamladı. Kendisinin spora düşkünlüğü Survivor boyunca da oldukça konuşuldu.

18 Ocak’ta kadroya dahil olan Sergen Bayar 8 senedir amatör olarak tenis oynadığı bilinmektedir.

İlginizi çekebilir: Latif Şimşek Kimdir?

En az kendisi kadar Sergen Bayar annesi de oldukça merak edildi. Küçük yaşlarda ailesinin dağıldığından söz eden başarılı 2021 Survivor yarışmacısı ailesi hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı. Ailesi hakkında şu sözleri söyledi:

“Benim ailem küçükken dağıldı. Sürekli anne tarafı baba tarafı derken çok özlem çektim. Özlem çok güzel bir duygudur. Bu yüzden ben bu insanı duyguyu kaybetmiştim. Buraya geldiğimde de öyle olacağını düşündüm ama gerçekten öyle olmadı.’’

“Annemle babam ayrıldıktan sonra çok kısa bir süre babamla kaldım. Sonra her şeyimi annemle geçirdim. Burada bazen şey oluyor açım, kıyafetlerim temiz değil. Sefil haldeyim ama bu zor değil. Annemin beni yetiştirirken neler çektiğini düşünüyorum; adada annemi çok özlüyorum. Türkiye’deyken bu kadar özlemiyordum belki ama dediğim gibi ona sarılmak…”

“Küçükken anne babanın ayrılmasının şöyle bir etkisi oluyor çocuğa… Özel bir gün olduğunda günün belli kısımlarında farklı aile üyeleriyle geçiriyorum. Bölünüyor insan. Bunu uğraşıyorum demek için söylemiyorum. Keşke bu doğumdan itibaren herkes hep bir arada olsa.”

“Çocukken verilemeyen aile sevgisi büyüdükçe özlem hissini yok ediyor. Bu da birine sarıldığınızda bir şey hissetmemenize neden oluyor. Bu dünyanın en kötü hissi olabilir. Umarım buraya gelme vesilesi ile bu değişir. Gönül ister ki hiçbir aile, yuva bozulmasın”

İlginizi çekebilir: Makyaj Bazı Nasıl Kullanılır?

Survivor’ın ilk yedeklerinden olan sergen bayar ünlüler takımına dahil olmuş hızı ve performansı ile kısa sürede göz doldurmuştu.

Sergen Bayar Kuaförüm Sensin yarışmasına asistan olarak katılmasından sonra izleyicilerin aklına Survivor yarışmacıları cast ajanslardan bilerek mi seçiliyor? Sorusunu uyandırdı. Lakin bundan sonra Acun Ilıcalı’nın Sergen hakkında bir röportajında söylemesine göre “Kendimi bildim bileli sergen Survivor seçmelerine geliyor.” Açıklamasında sonra akıllardaki soru işaretleri çözüm buldu.

2021 yılında Survivor yarışmasında hızı ve performansı ile oldukça sık konuşulan Survivor Sergen Bayar sevgilisi Damla ile de oldukça konuşuldu.

Kazanmış oldukları iletişim ödülünden dolayı ünlüler takımı görüntülü olarak sevdikleri bir kişi ile konuşacaktı. Sergen ise kız arkadaşı Damla’yı seçti. Telefonu kapattıktan sonra Sergen’in “Güzel bir ödül kazandık ama Damla ödülden çok daha güzeldi.” sözü izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

 

Bizi Instagram hesabınızdan takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Latif Şimşek Kimdir?

Latif Şimşek Kimdir?

Gültekin Uysal Kimdir?

Gültekin Uysal Kimdir?