SWANDOR HOTELS & RESORTS’A 4 BÜYÜK ÖDÜL.

Tüm dünyada 1000’in üzerinde otel, spa, restaurant ve seyahat dallarında adaylar arasında misafir değerlendirmelerinin yanı sıra özel bir jüri tarafından sadece en iyilerin değerlendirildiği bu organizasyonda bu yıl 100 ülkeden 300’ün üzerindeözel davetli katıldı. Antalya da Swandor Hotels &Resorts – Topkapı Palace evsahipliğinde gerçekleştirilen görkemli gala gecesinde ödüller sahiplerine teslim edildi.

Swandor Hotels çatısı altında PGS Hotels, Dessole Hotels ve Woovo Hotels markaları ile 5 farklı ülkede 9 otel ile faaliyet gösterdiklerini, misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışları ile daha da üst seviyelere çıkarabilmek için çalışmalarının devam edeceğin dile getirdi.
Dünyanın en lüks otellerinin misafir oylarıyla seçildiği “The World Luxury Awards 2022” de

“Swandor Hotels & Resorts – Topkapı Palace” En İyi Konsept Otel ödülüne,
“Swandor Hotels & Resorts – Topkapı Palace” Ev sahibi Otel Özel ödülüne,
“Swandor Hotels & Resorts – Cam Rahn” En İyi Aile Oteli ödülüne,  
“Swandor Hotels & Resorts – Egna Spa” En İyi Hamam Konseptli Spa ödülünelayık görüldü.

Galanın Türkiye’de ilk kez düzenleniyor olması sebebi ile Türk kültürü ve Swandor Hotels & Resorts- Topkapı Palace konseptini yansıtan bir menü ve etkinlikler planlandı.  Ayrıca,Türkiye’nin sahne sanatları anlamında bayrak taşıyıcı markalarından olan, Mustafa Erdoğan’ın Genel Sanat Yönetmenliğindeki  Anadolu Ateşi Dans Topluğu, gala gecesine özel hazırladığı gösteri ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. 

Swandor Hotels & Resorts F&B Direktörü Burkay Durukan ise gala gecesine özel olarak Türkiye’nin 7 bölgesinden oluşturulan özel bir menü hazırladıklarını ve farklı coğrafyalardan gelen misafirlerine böyle bir gecede ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti iletti.

Swandor Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Barış Alp, Swandor Hotels grubu olarak Vietnam’da – Swandor Cam Rahn, Türkiye’de – Swandor Topkapı Palace, Swandor grubuna ait Spa markamız Egna Spa adına bu ödülleri almaktan ve hem ev sahibi olmak, hemde ev sahibi oldukları bir gecede ödül almaktan son derece mutluluk duyduklarınıbelirtti. World Luxury Awards gala gecesinin Türkiye de ilk kez düzenleniyor olması ve bu geceye ev sahipliği yapıyor olmaktan gurur duyduklarını ayrıca ifade etti. Barış ALP ödüller ile ilgili olarak, Vietnamda yer alan tesisimizin bu kategoride ödülü almaya devam etmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Swandor Topkapı Palace için ise, global kategoride bir konsept tesis olarak adlandırılmaktan son derece memnun olduklarını, misafirlerine bu çerçevede hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ATSOda nefes nefese seçimin galibi Davut Çetin

Antalya Haberleri: ATSO’da nefes nefese seçimin galibi Davut Çetin

Büyükşehir’de tatbikat var