Tiktok fenomeni Cioman (Cihan Emre Erdoğan) kimdir?

Sosyal medya platformunun gözde isimlerinden biri haline gelen Cioman kullanıcı isimli Cihan Emre Erdoğan kısa zamanda fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan isimlerden biri haline geldi. Cihan Emre Erdoğan’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Cihan Emre Erdoğan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Ece Ronay ile ayrıldılar mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Başarılı sosyal medya fenomeni kendisi gibi tiktok fenomeni olan Ece Ronay’a gönlünü kaptırdı. İlişkilerinde sürekli çalkantılar yaşayan ikilinin aşk hayatı bu çalkantılara daha fazla dayanamadı. Cihan Emre ile 7 aylık ilişkilerini bitirdiklerini Ronay sosyal medyadan takipçilerine şöyle duyurdu:

Her güzel şey gibi bir ilişkinin de sonuna geldik. Artık son zamanlarda çok fazla tartışıyorduk.  Anlaşamadığımız noktalar vardı. Cihan ile bunları karşılıklı konuştuk ve ayrılmaya karar verdik. Burada önemli olan şey ise dost ve arkadaşça ayrılabilmektir. Ayrıca 7 ay dolu dolu bir ilişki ve güzel anılarla ayrılıyoruz.

Tiktok platformunda viral olan videolar ile gündeme gelen ve bu gündemi değerlendirerek diğer sosyal mecralarda’da başarı elde eden Cihan Emre küçüklüğünden bu yana oyuncu olmak için eğitimler almış. Oyunculuk konusunda daha iyi eğitim almak için Amerika’nın Los Angeles kentinde bulunan ve dünyaca ünlü oyuncuların eğitim aldığı “New York Film Academy”de eğitim alacağının müjdesini de takipçileriyle paylaşan sosyal medya fenomeni Cioman bugüne kadar Arka Sokaklar, Beni Bırakma ve Yemin adlı ekranların sevilen dizilerinde yardımcı oyuncu olarak yer almıştır.

Oyunculuğu kadar sesi ile de gündeme gelen yakışıklı sosyal medya fenomeni son çıkardığı single ile trendler listesine girmeyi başardı. “Duramam” adlı single ile müzik dünyasına adım atan fenomen isim aynı zamanda 2021 yılında sinema çekimlerinde yer alıcak.

1 Eylül 2019 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Cihan Emre Erdoğan şuan bu platformda 70B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Cioman’in instagramda ise 301B takipçiye ulaştı. Asıl çıkışını yaptığı Tiktok platformunda ise 1.6M takipçisi , 72M beğenisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Duru Önver hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Deniz Baytaş kimdir?

Maraş’ta yangın söndürme uçağı düştü: 8 ölü