Tiktok fenomeni Eda Sakız kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Eda Sakız instagram platformunda hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Eda Sakız geniş hayran kitlelerine ulaştı. Sakız’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Eda Sakız kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Bir dönem kendisi gibi tiktok fenomeni olan Bilal Grass ile birlikte olan Sakız bir anda saçlarını kesince sosyal medya’da viral olmuştu. Takipçileri tarafından bir çok soru yöneltilen Sakız ise Bilal Grass ile ayrıldıklarını duyurmuştu. Adı şuan Rüzgarlive ile geçen sosyal medya fenomeni güzel bu iddiaları yalanladı. Hayatında kimse olmadığını dile getirdi. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

8 kasım 2019 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Sakız’ın şuan bu platformda 330B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Sakız’ın instagramda ise 532B takipçiye ulaştı. Asıl çıkışını yaptığı Tiktok platformunda ise 2.7M takipçisi , 187.5M beğenisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yiğit Can Çakmak hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tülay Bursa kimdir?

Rutkay Öziş kimdir?