Tiktok fenomeni Nikol Yertutan kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Nikol Yertutan instagram platformunda hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Nikol geniş hayran kitlelerine ulaştı. Yertutan’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Nikol Yertutan kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medya fenomeni’nin takipçileri merakta. Yertutan’ın hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Sizler için araştırdık ve bulduk güzel fenomen Nikol’un kalbini Enes Enver Beder çalmış. Kendisi gibi tiktok fenomeni olan Enes Enver Beder ve Nikol instagram hesaplarından birlikte paylaşım yapmamaları ise dikkatleri çekti.

Tiktok platformu sayesinde özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen güzel Yertutan’ın şuan bu platformda 1M takipçisi ve 36M beğenisi bulunuyor. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı cesur pozlar ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çekenYertutan’ın instagramda ise 100B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yiğit Can Çakmak(Yiğit Resmi) hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Rutkay Öziş kimdir?

Semih İmamoğlu kimdir?