Tuğba Güvenir kimdir?

Tuğba Güvenir tiktok platformu’nun gözde isimlerinden biri haline gelen isimlerden oldu. Kısa zamanda ürettiği özgün içerikler sayesinde geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Yayınladığı art makyajlar ve özgün videolar ile izleyenleri’nin kalbini çelmeyi başaran Güvenir’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Tuğba Güvenir kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Tuğba gönül kapıları  Anıl Güvenir ile mühürlendi . Uzun bir sevgililik dönemleri olan Anıl ve Tuğba çifti takipçilerinden tam not aldı. Gerek uyumları gerekse sempatik halleri ile sosyal medya’nın en beğenilen çiftleri’nin başını çeken çift 2018 tarihin’de hayatlarını birleştirme kararı aldılar ve iki senelik mükemmel bir evliliği yürütmekteler.

Tiktok platformu ile fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan Yalçın’ın TikTok‘da 2.3M takipçisi ve 45 milyondan fazla ise beğenisi bulunuyor.  Instagram‘da ise yaptığı paylaşımlar ve art makyajlar ile çok konuşulan sosyal medya fenomeni’nin 275 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Beste Köse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tolgahan Yıldız kimdir?

Fulya Özcan kimdir?