Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?

Anıl Ünlü YouTube platformunda ürettiği içerikler ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.  gezmekenkolay kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan ve dünya turuna çıkmış olan sosyal medya fenomeni otostop çekerek tüm dünyayı gezmeye devam ediyor. Gezdiği şehirleri ve ülkeleri YouTube platformundan paylaşan ve takipçilerine sorularına cevap veren sosyal medya fenomeni aynı zamanda dünya rekorlar kitabına girmiş bir gezgin. Sosyal medya dünyasının başarılı üreticilerinden olan Anıl Ünlü takipçilere fenomen gezgin hakkında araştırma yapmaya başladılar bile.

Anıl Ünlü kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Bilkent Üniversitesi Makine mühendisliği bölümünden mezun olan ancak hayallerinin peşinden gitmeye karar veren sosyal medya fenomeni gezgin dünya turu yapmaya karar vermiş. Şuan Youtube platformunda ağırlıklı olarak gezdiği ülkeleri paylaşan sosyal medya fenomeni gezmediği ülkelere gitmeyi hedefliyor.

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız başarılı sosyal medya fenomeninin ne kadar kazandığı bilgisine şuan sahip olmadığımız için şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Hindistan, İsviçre, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, İspanya, Portekiz, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Danimarka, İtalya, Slovenya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Estonya, Letonya, Litvanya, Belarus, Ukrayna, Moldova, Romanya, Slovakya, Hırvatistan, Sırbistan ve Polonya da gezen ve gezip gördüğü yerlerin fotoğraflarını videolarını çekerek takipçileri ile paylaşan sosyal medya fenomeni başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Sosyal medya platformunda Türk gezgin olarak bilinen ve paylaşımlar yapan Anıl Ünlü Everest tırmanışı yapmış bir gezgindir. 10-15 gün boyunca yol giderek Everest zirvesine arkasına aldı bir konumda sazı Leyla ile Nepalin Everest zirvesi bölgesinde yer alan Kalapatthar dağının 5643 metre yüksekliğinde Pir Sultan Abdal’ın Dağlar Var türküsünü seslendiren sosyal medya fenomeni gezgin bu girişimi ile dünyada en yüksek konumda saz çalıp türkü söyleyen kişi olmayı başardı. Kendisi yaptığı bu girişim ile hem ulusal basında hem de uluslararası basında yer edinmiş ünlü Youtuber bir gezgindir.

Asıl çıkışını yakaladığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Türk Gezgin Ünlü’nün bu platformda 72B aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Türk Gezgin Ünlü’nün instagram da ise 67B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Usta Şef Şefika Günyel kimdir?

Mert Vidinli kimdir?