TZOB Manavgat’ta yaraları sarıyor

 Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB koordinasyonunda, Türkiye’nin dört bir yanındaki il ve ilçelerde faaliyet gösteren 763 ziraat odasının katılımıyla yangından zarar gören çiftçiler ve yanan orman alanlarının ağaçlandırılması için 9 Ağustos pazartesi günü yardım kampanyası başlattığını kaydederek, şu bilgileri paylaştı:

“İlçemizde yangınlardan etkilenen çiftçilerimizin en başta hayvan varlıkları olmak üzere evleri, müştemilatları, ekili ve dikili alanları, seraları, traktörleri, tarım alet ve makinelerinin zararlarıyla ilgili tespitler sürüyor. TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla çiftçilerimizin temel ihtiyaçları ile birlikte özellikle hayvancılık yapan çiftçilerimizin hayvanları için gerekli yem, saman ve ot gibi ihtiyaçlarını da karşılamaya devam ediyor” dedi.

‘HEPSİNİ SAYAMIYORUM’

Türkiye’nin dört bir yanından yardımların Manavgat’a ulaşmaya devam ettiğini kaydeden Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin yardım gönderen ziraat odalarımız başta olmak üzere özel olarak başvuran kurum ve kişileri saymanın mümkün olmadığını kaydetti. Metin: 763 ziraat odasının TZOB’un başlattığı yardım kampanyasıyla Manavgat için seferber oldu. Gelen yardımları Tarım İl Müdürlüğümüzün tespitleri doğrultusunda yangından zarar gören çiftçilerimize teslim ederken yardımın hangi kurumdan geldiğini bizzat söylüyoruz. Çiftçimiz yardım gönderenlere teşekkür ediyor dua ediyor” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Depremden ders almıyoruz

İkinci Bozkurt faciası yaşamayalım