Uzunmakarna Özgür Balakar kimdir?

Asıl adı Özgür Balakar olan Tiktok fenomeni Uzunmakarna kullanıcı adıyla sosyal medyada büyük bir çıkış yakaladı. Tiktok platformunda çektiği videolar ile güzelliği ve sempatik tavırlarıyla kendine geniş bir hayran kitlesi oluşturan Balakar youtube platformunda da boy gösteriyor.

Özgür Balakar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve hayranları tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül ilişkileri biraz çalkantılı olduğu bilinen Uzunmakarna’nın aşk hayatı tam bir muamma haline geldi. Bir zamanlar kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Uğur Bay ile birlikte olan Balakar ‘ın ilişkisi bir dargın bir barışık mı gidiyor? yoksa hayatına yeni birisini aldı mı? bu soruların cevaplarını henüz bilmiyoruz.

Bir yandan sosyal medya üzerinden videolar yayınlayan ve bu videolar üzerinden para kazanan Balakar aynı zamanda manken olarak çalışıyor. TikTok üzerinde 1.5 milyona yakın takipçisi bulunan Balakar Tiktok’ta en çok sevilen fenomenler arasında yer alıyor. Uzunmakarna’nın en çok sevdiği renkler arasında pembe rengi yer alıyor

Topuzlu olan fotoğrafının bir çok kişi tarafından çizilmesi ve en sonun da popüler bir sayfa’nın fotoğrafını paylaşarak bu kız Türkmüş demesi sonucu hızla bu post yayılmaya başlamış. Balakar’ın takipçileri de bu oranda hızla arttı. Bunun haricinde keşfetten Balakar’ın videolarını da görenler Balakar’ı yaymaya başladı. Daha sonrasında mankenlik yaparak da takipçi sayısını arttırdığını dile getiren sosyal medya fenomeni uzunmakarna affedici kişiliği ile de tanınıyor.

Youtube kanalında takipçilerinin sorularını cevaplayan Balakar verdiği cevaplarla yüzlerde tebessüm sebebi oldu. İşte bütün detaylarıyla Balakarın hayatı ve kendisi hakkında bilinmeyenler.

“Buluşma yerine erken gelmeyen verdiği sözlerin tutmayan sorumluluklarını yerine getirmeyen insanlardan nefret ediyorum kendimi çünkü önemsiz hissediyorum.”

“Gitar Çalmayı çok seviyorum ve kimse yokken dans etmeyi de çok seviyorum.”

“Saçımı hiç koyu renk yapmayı düşündüm mü? Aslında yaptım röfle gibi pembe renk boya atılmıştı ondan sonra ailem çok büyük tepki verdi ve daha sonrasında o pembeleri kapatmak için saçlarımı birazcık koyu renge boyamamız gerekiyordu. Yani o pembeleri kapatmamız için kahverengiye falan boyamamız gerekiyordu sonra kuaföre gittim kadın benim saçlarımı bildiğiniz siyah yaptı. Kaşlarımı’da koyu renk yapınca yani hayatımda yaşadığım en zor zamanlardı tekrar o zamanlara dönmek istemiyorum.”

“En çok makarna alıyorum ya ben makarnayı çok sevdiğim için çok tüketiyorum.”

“Arkadaşlar modelliği bırakmadım zaten bir  çekim olacağı zaman ve yeni ürünler geldiği zaman beni arayıp söylüyorlar. Şu gün müsait misin bugün müsait misin ya da hafta içi müsait misin diye soruyorlar ben de müsaitsem gidiyorum ve çekim yapılıyor. Yakın zamanda çekim yapmadık bu yüzden modelli bıraktın mı diye şeyler soruyorsunuz yani hayır bırakmadım.”

“Hayır rahatsız olmuyorum ama şöyle bir algı oluşuyor arkadaşlar bana çok fazla mesaj geliyor ve hepsine yetişemiyorum gerek kendi hesabınız olsun gerek fan sayfalarınız olsun beni destekleyen sayfalarımız olsun hepsine yetişemiyorum ve bazen yalnızca görüldü bırakıyorum bazen onu bile yapamıyorum bu yüzden beni sıkmıyorsunuz sadece ben yetişemiyorum.”

“Kendimi güzel bulmuyorum ama çirkinde bulmuyorum bence gayet sıradan bir insanım yani.”

“Çok çalışkansın değilim hani evde çok fazla ders çalışan biri değilim ama başarılıyım.”

“Bizim WhatsApp grubumuz vardı uzun makarna ve sosları diye zaten eskiler bilir ama ben sonra sana bu WhatsApp grubunu ben herkese açtım yani bir yanlışlık yaptım dolayısıyla buraya istenmeyen kişilerden girdi ve nasıl desem kötü sonuçlar doğurdu ben de numaramı vermemeye karar verdim numaramı da değiştirdim.”

“En sevdiğim ders her zaman geometri olmuştur. Şekillerle uğraşmayı seviyorum.”

“Gözlerim bozuk arkadaşlar bu yüzden de Lens kullanıyorum ve 3 numara.”

“insanlar çok kolay affedebiliyor olmam keşke böyle birazcık daha uzun trip atabilsem  ama yapamıyorum en fazla 3 saniye sürüyor .”

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Özüm Sabay  hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hüseyin Turunç

Nazlı Kayı