Vali, çocuklarla iftar yaptı

Vali, çocuklarla iftar yaptı

 

ANTALYA, (DHA) – VALİ Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Ramazan ayının 24’üncü gününde iftarını Çocuk Evleri Sitesi’nde devletin koruması altındaki kalan çocuklarla birlikte yaptı.

Ramazan ayı boyunca halkın farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalışan Vali Yazıcı, Ramazan ayının 24’üncü gününde iftarını devletin koruması altındaki Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla birlikte yaptı. İftar programına Vali Yazıcı, eşi Hanife Yazıcı ile birlikte katıldı. Program kapsamında Çocuk Evleri Sitesi’ne gelen Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, devletin koruması altındaki çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Yazıcı çifti, çocuklara hedefleri, hayalleri, ilgi alanları ve kitap okuma üzerine sorular sordu.

‘BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR’

Devletin koruması altındaki çocuklarla aynı sofrayı paylaştığı için son derece mutlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Yazıcı, “Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak ediyoruz. Ramazan ayı boyunca her akşam farklı mekânlarda toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştım. Ramazanda sizlerle birlikte bu sofrada olmaktan son derece mutluyum. Büyük ve güçlü bir devletimiz var. Devlet olarak tüm imkânlarımızla sizlerin yanındayız. Şunu sakın unutmayın ki, geleceğiniz için atacağınız her adımda sizlerin yanındayız. Çünkü sizler, bizlere ve bu ülkeye umutsunuz” dedi.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından Vali Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, çocuklar ile sohbet edip başarılar diledi. Evde kalan çocuklar saksafon ve gitar eşliğinde Yazıcı çiftine mini bir konser verdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Polat: Kadınları korumadan aileyi koruyamayız

SİZ KİMSİNİZ?