VİLLA KONSEPTİNİ YENİLEDİ

Şelçuklu döneminin esintilerini modern mimari anlayışı ile harmanlayarak günümüze taşıyan Kempinski Hotel The Dome Belek, Akdeniz’in büyüleyici kıyıları ve Toros Dağları’nın eşsiz doğasıyla yaklaşık 17 yıldır misafirlerine lüksün ötesinde bir tatil deneyimi sunuyor.

Sezona yeniliklerle hızlı giriş yapan Kempinski Hotel The Dome Belek, yeni “Sultan Villas” ve villa misafirlerine özel olarak tasarlanmış “Sofra By The Lake” restoranında dünya trendlerine uygun menülerini sunarken, kültürümüzün temel taşı olan Selçuklu dönemi esintilerinin getirdiği misafirperverliğini ve özgünlüğünü de dinamik tutuyor.

Avrupa’nın en büyük lüks zinciri Kempinski Hotels’in 125’inci yılını kutladığı bu günlerde, geleneksel ve modern mimariyi bir araya getiren dokuların bir arada sunulduğu 6 adet yeni lüks villası ve göl kenarında konumlanmış yeni konsept restoranı Sofra by The Lake ile Antalya Belek’e yenilik getirdi. Haziran ayında açılışı gerçekleşen Kempinski Sultan Villas, lüks ve konforu vazgeçilmez bir deneyim olarak sunuyor. Sofra by the Lake restoranı ile dünya lezzetlerinin bir arada sunulduğu menüsü, organik ürünlerin tazeliği ve sağlığı ile misafirleri için gastronomi rüzgârı estirecek. Kempinski Hotel The Dome Belek’in executive şef ve ekibi mutfakta kullanılan tüm ürünlerini çevresel duyarlılıkla üretiyor ve hazırlıyor.

Kempinski Belek, sultan villalarında konaklayan misafirlerimize lüks ve konforlu tatil deneyiminde ayrıcalıklı hizmetler ile karşılanıyor. 

Lady in Red tarafından havaalanında karşılanan ve CIP terminalinde ağırlanan misafirler, konaklama boyunca butler servisi ve Sofra by the lake yeni restoranı aynı zamanda The Dome Sanitas SPA & Wellness gibi birçok konforlu hizmetlerden faydalanıyor. Kempinski Sultan Villas “The Secret Paradise” mottosu ile evinizin konforunda gizli bir cennet vadediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

GEZGİNLERİN TERCİHİ ‘RAHMİ M.KOÇ MÜZESİ’

Antalyaspor, Bochum’a yenildi