Yağmur Arat Kimdir?

Yağmur Arat Kimdir?

Yağmur Arat kimdir? Birçok dünya ülkesini gezmeyi başaran Yağmur Arat Youtuber ve Instagram fenomenidir. Kendisi onlarca ülkeyi hem gezmiş hem de takipçilerine gezdirmiştir. Bir müddet sonra yolu Emre Durmuş ile karşılaşınca da ikili maceraya birlikte devam etme kararı almıştır. Sempatik fenomen hakkında bilinmeyenleri derledik.

İlginizi çekebilir: Masterchef Şeyma Müjdeci Kimdir?

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra ani bir kararla dünya turuna çıkan Yağmur Arat gezdiği ülkeleri Youtube ve Instagram hesabı ile takipçilerine sunuyor. Sempatik fenomen önce Japonya’dan başlayarak daha birçok ülkeyi gezdi. Güzeller güzeli gezgine kısaca göz atalım.

Bilgilerimiz sizde merak uyandırdıysa gelin hep beraber yakından Yağmur Arat hakkındaki detaylara bir göz atalım. Keyifli okumalar.

Tıpkı babasının kızı tabirine uyan Yağmur Arat tıpkı babası gibi kamp yapmayı bir hayli sevmektedir. Kendisi 10 Şubat 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir.

2020 yılında Bir Yol Bin İhtimal kitabı ile karşımıza gelen sempatik fenomen Yağmur Arat biz yazımızı yazarken 30 yaşındadır.

Kendisinden küçük bir erkek kardeşi olduğu bilinen Yağmur Arat’ın kamp yapmak ve yeni yerler keşfetmekten bir hayli hoşlanmaktadır. Kendisi tam bir Kova kadınıdır. 

Şimdilerde birçok dünya ülkesini gezen Yağmur Arat’ın İstanbullu olduğu bilinmektedir. Lakin aslen nereli olduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

İstanbullu fenomen Yağmur Arat Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun olmuştur.

Üniversitesini İstanbul’da bitiren Yağmur daha sonrasında çalıştığı işten istifa etti ve dünya turuna karar verdi. Kendisi şu an her ülkede konaklayarak birbirinden farklı ülkeleri takipçilerine gezdiriyor.

Yağmur Arat düzgün fiziği ile adeta mankenleri aratmayacak güzelliktedir. Kendisi 1.63 boyundadır.

1.63 boyundaki sempatik gezgin kilosuna orantılı olarak 55 kilodur.

Yağmur Arat Kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Yağmur Arat’ın kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Yağmur Arat’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yağmur Arat Youtube

Yağmur Arat Instagram

Yağmur Arat Twitch

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Fenerbahçe’nin Yıldızı Arda Güler Kim?

Tiktok’ta Aydilge’nin Dans Figürlerini Taklit Ederek Tanınan Berk Akmaz Kimdir?

Tiktok’ta Aydilge’nin Dans Figürlerini Taklit Ederek Tanınan Berk Akmaz Kimdir?