Yağmur Ayrık kimdir

Yağmur Ayrık kimdir

Gerçek adı: Yağmur Aydan Chibli
Doğum tarihi: 15 Kasım 1993
Doğum yeri:  İstanbul
Boy: 1.80 cm
Kilo: 58 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Salih Chibli ile)
Meslek: Model, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Yağmur Ayrık nereli? Kaç yaşında?

Yağmur Ayrık kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Yağmur Ayrık evli mi, sevgilisi, kiminle evlendi, eşi, oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Yağmur Ayrık hayatı ve biyografisi

Yağmur Ayrık Türk model ve dizi oyuncusudur. 2015 yılında düzenlenen güzellik yarışmasına katılmasının ardından hayatı bir anda değişti ve oyunculuk yapmaya başladı.

Yağmur Aydan Ayrık 15 Kasım 1993 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Adana’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite hayatına İstanbul Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü ve ardından Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nde sürdürdü. 2014 yılında düzenlenen güzellik yarışmasına arkadaşlarının ısarcı yaklaşımı ile katıldı ancak birinci olamadı. 2015 yılında yeniden Best Model Türkiye Güzellik yarışmasına katılarak birinci oldu.

Yağmur Ayrık güzellik yarışmasından sonra kameraların karşısına ilk kez beyazperde de adım attı ve 2015 yılında “İkimize Bir Dünya” adlı sinema filminde rol aldı. 2016 yılında “Kehribar” dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerini televizyon ekranlarına taşıdı. 2016 yılında “Aşk ve Mavi” dizisinde “Sinem rolüne hayat verdi.

Oyunculuğu ve güzelliği ile büyüleyen Yağmur Ayrık Türk Sineması’nın Sultanı Türkan Şoray’a benzetilmektedir. Yağmur Ayrık 2018 yılında Salih Chibli ile evlendi.

Yağmur Ayrık dizi ve filmleri

Yağmur Ayrık oynadığı diziler, rol aldığı sinema filmleri aşağıda yer almaktadır.

  • 2016 Aşk ve Mavi (Sinem) TV Dizisi
  • 2016 Kehribar TV Dizisi
  • 2015 İkimize Bir Dünya Sinema Filmi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Volkan Uygun kimdir?

Volkan Uygun kimdir?

Elif Doğan kimdir?

Elif Doğan kimdir?