Yalçın Akdoğan kimdir?

Yalçın Akdoğan kimdir?

Gerçek adı: Yalçın Akdoğan
Doğum tarihi: 13/08/1987
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Aslan
Eğitim durumu:  Üniversite
Medeni hali: Evli (Ezgi Gizem Akdoğan ile)
Meslek: Tiktoker, Futbolcu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Yalçın Akdoğan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Yalçın Akdoğan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, asıl mesleği ne, sevgilisi var mı, evli mi, Tik Tok üzerinden nasıl ünlendi, yakari.7 kimdir kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Yalçın Akdoğan hayatı ve biyografisi

Yalçın Akdoğan Türk Tiktoker ve youtuber fenomenidir. Aynı zamanda profesyonel futbol oyuncusudur. Sosyal medya eğlence platformu olan Tik Tok üzerinden yayınladığı eğlenceli videolarla tanınmaya başladı.

Yalçın Akdoğan 13 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Azeri kökenli olup memleketi Iğdır’dır. Bir ekmek fırınında usta bir babanın tek oğlu olarak dünyaya gelen ünlü fenomenin aynı zamanda 3 kız kardeşi bulunmaktadır. Ailesinin maddi durumunun yetersizliği sebebiyle 15 yaşında çalışmaya başladı. Henüz 12 yaşındayken futbola olan ilgisi nedeni ile Küçükçekmece İfa Spor’da futbol hayatına başladı.

Başarıları ile futbolda kendisini geliştirdikten sonra 19 yaşında Sarıyer Yeniköy Spora transfer oldu. Bu takımda 2 bacağından da çapraz bağ ameliyatı olup aynı zamanda şampiyonluğa imza atmıştır. Yaşadığı şampiyonluktan sonra amatöre düşen Yalçın Akdoğan Maltepe Spora imza atıp orda da şampiyonluk yaşamıştır. İlerleyen dönemlerde tekrar sakatlanarak 2 ameliyat geçiren Yalçın Akdoğan şimdiki eşi Ezgizem ile tanışır. Aynı sene Tuzla spora transferi yapılan Yalçın Akdoğan sakatlığının tekrarlaması ile futbola 2 yıl ara vermiştir. Bu dönemde Hayatına devam edebilmek için eşi Ezgizem ile Antalya’da bir otelde çalışıp ilk sene kazandıkları parayla düğünlerini, 2. Sene de kazandığı parayla tedavisini tamamlayarak tekrar profesyonel olan eski takımı Maltepe Spor’a geri döner.  Yalçın Akdoğan 2014 yılında Ezgi Gizem Akdoğan ile evlenmiştir.

Sonra sırası ile Erokspor (şampiyonluk yaşamıştır), Sultangazi, Konyaaltı (şampiyonluk), Kestel (şampiyonluk) Erokspor ve Sultangazi de oynadığı zamanlarda eşiyle ayrı kalmak zorunda kaldılar, eşi Antalya’da kendi ise İstanbul’da olmak zorunda kaldı. Bu zor zamanlar sebebi ile Antalya’nın bir takımı olan Konyaaltı Spor’a transferini istedi. Konyaaltı Spor’da oynarken sosyal medyaya eşinin isteğiyle başlamıştır. 1.5 sene Sonra Alanya Kestel Spor’a transfer olan Yalçın Akdoğan sosyal medya ile futbol kariyerini aynı anda yürütmektedir. Şuanda hayatına hem sosyal medya kimliği ile hem de futbolcu kimliği ile devam etmektedir.

Yalçın Akdoğan kendini seven, hayata pozitif bakan, duygusal birisi olarak kendisini tanımlamaktadır. İlk kez Instagram  üzerinden içerik paylaşan Yalçın Akdoğan kısa bir süre sonra pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Fenomen olma yolunda ise öne çıkan tek 1 içeriği asla olmadı, 2 yıl boyunca komedi, spor, dans içerikleri çekti kendini kanıtladı ve şimdiki fenomenler gibi akılda 1 video ile kalan birisi değildir. Yalçın Akdoğan takipçileri için spor, komedi, dans videoları, bazen kendisi içerik üretiyor bazen de akım olan videoları tiktok ve İnstagram da paylaşıyor. Ancak Youtube’a geçiş yaptığı için orada şuan spor ve eğlence odaklı olarak ilerlemektedir.

Yalçın Akdoğan’ın haberonu.com’a özel röportajında takipçilerine önerileri arasında en önemli altın kural “sosyal medya da  gerçekten yetenek olarak gördükleri insanlara destek vermeleridir. Hayat sosyal medya da gördüğünüz 15 saniyelik videodan ya da İnstagram da gördüğünüz 1 fotoğraftan ibaret değildir.” diyerek tüm takipçilerine çok önemli mesajlar vermiştir. Yalçın Akdoğan hobileri arasında PlayStation vazgeçilmezi, Futbolu oynamak ve izlemek, seyahat etmek. Hedefleri arasında futbol hayatından sonra yeni gelen nesile öğrendiklerini öğretmek için Antrenör olmak ya da futbol okulu açmaktır.

Yalçın Akdoğan Tik Tok

@yakari7

🥳 Wellcome 2020 😂 #welcome2020 #happynewyear #yeniyılhediyem #yeniyıl

♬ orijinal ses – yakari7

Yalçın Akdoğan resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Alevler zeytin bahçesini yaktı

Döşemealtı Haberleri: Alevler zeytin bahçesini yaktı

Odasında ölü bulundu

Kumluca Haberleri: Odasında ölü bulundu