Yasemin Allen Kimdir?

Yasemin Allen Kimdir?

Yasemin Allen kimdir? Gerçek adı Yasemin Kay Allen’dir. 33 yaşındaki sempatik oyuncu birçok dizi ve filmde rol alarak başarısını kanıtlamışlardır. Sempatik oyuncu hakkında bilinmeyenleri kaleme aldık.

İlginizi çekebilir: Derin Esmer Kimdir? Mor ve Ötesi Grubundan Neden Ayrıldı?

2014 yılında Merhamet dizisi ile Yılın En İyi Televizyon Yıldızı kategorisinde İnternet Medyası Yılın En İyileri ödüllerine layık görülmesi ile gündeme gelen Yasemin Allen hakkında merak edilen soruları peşinde getirmeye devam ediyor. Sempatik oyuncuya detaylı bir şekilde göz atmadan önce hakkında kısaca bilgi sahibi olalım

Bilgilerimiz sizde merak uyandırdıysa gelin hep beraber yakından Yasemin Allen hakkındaki detaylara bir göz atalım. Keyifli okumalar.

Kavak Yelleri dizisinde Elena Karakuş karakterine hayat veren Yasemin Allen 10 Temmuz 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir

Elif dizisinde Elif Doğan karakterine hayat veren Yasemin biz yazımızı yazarken 33 yaşındadır

Yasemin Allen %50 İngiliz ve %25 Avusturalya kökenli olduğunu belirtmiştir. Lakin kendisi Türk Vatandaşı oyuncusudur

Başarılı oyunculuk performansı ile gözleri üzerinde tutmayı başaran Yasemin yengeç burcu kadınıdır. Yengeç burcu kadının başarı ve sempatisini üzerinde taşımaktadır

Kusursuz fiziği ile oyunculuğundan ziyade dikkatleri üzerine çeken Yasemin’in 1.75 boyunda olduğu bilinmektedir

Mankenleri aratmayan fiziğe sahip olan Yasemin’in kilosu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır

İlköğretim hayatını Türkiye’de tamamladıktan sonra lise hayatını Avusturalya’da tamamladı. Üniversite de ise Queensland Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü’nü tamamladı.

Yasemin Allen evli değildir.

İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Sonja Eady’dir. Sonja Dudley Allen ile evlendikten sonra adı Suna Yıldızoğlu olarak değişmektedir. Kendisinin Kaan adında bir de erkek kardeşi vardır.

Başarılı oyunculuğunu birçok filmde başrol olarak göstermeyi başaran Yasemin Allen yönetmenleri peşinde koşturmaya devam ediyor. Aşağıda Yasemin Allen’in rol aldığı filmler mevcuttur.

Filmlerden ziyade birçok dizi de başarılı oyunculuğunu konuşturan Yasemin Allen’in rol aldığı diziler aşağıda listelenmiştir.

“Yasemin Allen  Kimdir?” yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Yasemin Allen’in  kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Yasemin Allen’e  ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yasemin Allen Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş oldu

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Sadullah Güneş oldu

‘Pes’ dedirten görüntü! Turistin odasından çıkanlar şaşkına çevirdi