Yasemin Yazıcı kimdir?

Fox TV ekranları’nın sevilen dizisi Son Yaz’ın oyuncu kadrosunda’ki Yasemin Yazıcı isimi oldukça dikkat çekmişti. Güzel oyuncu hayat verdiği karakterdeki başarısı ve güzelliği ile izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Yazıcı’nın takipçileri güzel oyuncu hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Yasemin Yazıcı kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gözlerden uzak yaşadığı aşk hayatı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu’nun takipçileri merakta Yazıcı sevgilisi ile olan fotoğrafını instagram hesabından paylaşıyor ancak etiket ve ipucu vermiyor. Bu ilişkiyi takipçileri bir hayli benimsemiş durumda. Sosyal medya’nın beğenilen çifteleri içine girmeyi başardılar bile uyumları ve güzel enerjileri ile oldukça sevilen çiftten takipçileri güzel haberler bekliyor.

Gelecek dönemde Fox Tv ekranlarında yayınlanması planlanan Son Yaz isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı açıklanmıştır. Dizi de Dizi de Halil Babür, Sezer Avcı, Sinan Tuzcu, Arif Pişkin ve Ata Nedim Arman gibi isimlerde yer almaktadır. Gaye Sökmen Oyunculuk ajansına bağlı olarak oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir.

Okul yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde oyunlarda sahne alan Yazıcı’nın yer aldığı oyunları sizler için derledik.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Bartu Dev hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ayça Melek Gülerçe

Arman Yıldız