Yeliz Kuvancı Kimdir?

Yeliz Kuvancı Kimdir?

“Öyle Bir Geçer Zaman ki” adlı dizide can verdiği “İnci Öğretmen” karakteri ile ismini büyük kitlelere duyurmayı başaran güzel oyuncu Yeliz Kuvancı,özel hayatı ile insanlar tarafından merak ediliyor. Başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı hakkında merak edilen her şey yazımızın devamında. Yazımızı okuyarak Yeliz Kuvancı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşte, Yeliz Kuvancı kimdir? Yeliz Kuvancı kaç yaşında? Yeliz Kuvancı aslen nereli? Yeliz Kuvancı’nın burcu nedir? Yeliz Kuvancı’nın boyu ve kilosu kaçtır? Yeliz Kuvancı evli mi? Yeliz Kuvancı’nın rol aldığı dizi ve filmler nelerdir? Yeliz Kuvancı’nın Instagram adresi nedir? Sorularının ve daha fazlasının cevabı…

3 Nisan 1986 tarihinde dünyaya gözlerini Ankara’da açan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. İlk dizi deneyimini 2010 – 2011 senesinde yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde “İnci Öğretmen” karakterine can vererek yaşayan başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı,bu dizide göstermiş olduğu üstün oyunculuk yetenekleri ve güzelliği ile daha sonrasında da pek çok başarılı yapımlarda yer almayı başarmıştır.

İlginizi Çekebilir: Anıl Tetik Kimdir?

2020 – 2022 seneleri arasında yayınlanan ve reyting rekorları kıran “Sadakatsiz” adlı dizide can verdiği “Bahar Ergener” karakteri ile ismini büyük kitlelere duyurmayı başaran güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, ileri derecede İngilizce biliyor. Hayatı basit bir şekilde yaşamak be hayatın hayıflanmak için oldukça kısa olduğunu bir röportajında belirten güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, düşünce yapısını iyi bir insan olmak, özünde saf, temiz, adil ve iyi niyetli olabilmek gibi maddeler ile nitelendirmiştir. Mesleğini büyük bir sevgi ve aşk ile yaptığını belirten başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı, küçük şeylerden çok mutlu olduğunu ve sebepsiz, birden bire gösterine ilgi ve sevginin o günü güzelleştirdiğini de belirtmiştir.

3 Nisan 1986 senesinde dünyaya gelen güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, içinde bulunduğumuz 2022 senesi itibari ile 36 yaşındadır.

Ankara’da doğup büyüyen ve yaşamına şu an İstanbul’da devam eden başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı, aslen Ankaralıdır.

3 Nisan tarihinde doğan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, bir koç burcu kadınıdır.

Hem güzelliği hem de üstün oyunculuk yeteneklerinin yanında düzgün fiziğiyle de dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Yeliz Kuvancı’nın boyu 1.74, kilosu ise 58’dir.

Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, kendisi gibi başarılı oyuncu Ali İl ile evlidir. Bazı kaynaklara göre başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı’nın evli olmadığı belirtilse de bazı kaynaklara göre de başarılı oyuncu Ali İl ile evli olduğu belirtiliyor.

Yeliz Kuvancı, Türk, dizi ve film oyuncusudur. 2010 senesinden beri aktif olarak oyunculuk yapan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı, oyunculuğa babasının yönlendirmesi ile başlamıştır. Yeliz Kuvancı, verdiği bir röpotajında; oyuncu olmayı hiç düşünmediğini ve lise eğitimi sırasında fizik – kimya bölümünde okuduğunu, ancak o senelerde derin bir buhran dönemine girip farklı arayışlar peşine düştüğünü ve babasının onu oyunculuk alanına yönlendirdiğini belirtmiştir. Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı ayrıca kendine hiçbir zaman çok iyi oyuncuyum demiyor bunun çok iddialı bir laf olduğunu düşünüyor.

Başarılı oyuncu Yeliz Kuvancı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden bir tanesidir. En çok Instagram platformunu aktif olarak kullanan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı’nın özel hayatına ve projelerine dair paylaştığı fotoğraflarına çok fazla beğeni geliyor. 292 gönderisi ve 180 K takipçisi olan güzel oyuncu Yeliz Kuvancı’nın Instagram adresine, buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

AKP’de il başkanı Çetin

Adaylığını açıklayan Kaplan: Mücadelemizde cesur olalım, iyi olalım