Yemin dizisinin Erhanı Bora Atabey kimdir?

Kanal7 Tv ekranlarında yayınlanan Yemin oyuncu kadrosunda yer alan Erhan karakterine hayat veren Bora Atabey başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile ekran başındakileri kendine hayran bıraktırdı. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Atabey sosyal medya’da sık aranan isimlerden biri haline geldi. Atabey’in  hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Yemin dizisi’nin Erhan’ı kimdir? Bora Atabey kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncu’nun gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Bir çok reklam filminde boy gösteren başarılı oyuncu reklam filmlerinde dikkatleri üzerine çekmiş ve 2011 yılında İstanbul Hatırası adlı filmde yer almıştır. Daha sonrasında şuan ekranlarda olan Yemin dizisine Narin’in eski sevgilisi olan Erhan karakterine hayat vermiştir.

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Atabey’in instagramda ise 4B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sinan Güleryüz kimdir?

GASTRONOMİ’NİN GELECEĞİ İKLİM KRİZİNDEN NASIL ETKİLENECEK?