YENİ KADROSU VE ÜSTÜN HİZMETLERİYLE 2024 YAZ SEZONUNU AÇTI

YENİ KADROSU VE ÜSTÜN HİZMETLERİYLE 2024 YAZ SEZONUNU AÇTI

Akdeniz’in mavisiyle buluşan bu eşsiz otel, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmak için her detayı büyük bir özenle düşündü.

Yeni dönemde, otelin büyüleyici atmosferi, yenilenmiş yiyecek ve içecek alanları, geliştirilmiş hizmet kalitesi ve misafir memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla dikkat çekiyor.

TOK ŞEN Turizm Otelcilik A.Ş.’ninvizyoner bakış açısıyla VeneziaPalace, hem yerli hem de yabancı turistlerin tercihi olmayı sürdürecek. CEO Atıl Öztürk, misafirlerine en iyi hizmeti sunabilmek için tüm ekip olarak büyük bir tutkuyla çalıştıklarını belirtiyor ayrıca;”VeneziaPalace olarak misafirlerimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her bir detayda fark yaratmayı amaçlayarak, onlara unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Yeniliklerimiz ve geliştirdiğimiz hizmet anlayışımızla, 2024 yazını ve sonrasını VeneziaPalace’da geçirmek isteyeceğinizden eminiz.” diye eklediler.

VeneziaPalace, aynı zamanda 2025 yaz sezonu için büyük bir restorasyon projesi ve yeni kurumsal kimlik çalışmalarına başladığını duyurdu. Bu yeniliklerle birlikte, otel kendini sürekli yenileyerek turizm sektöründeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mazbatayı aldı göreve başladı

Mazbatayı aldı göreve başladı

'Antalya'da Suyun 100 Yıllık Serüveni' sergisi açıldı

‘Antalya’da Suyun 100 Yıllık Serüveni’ sergisi açıldı