Yeşilçam şarkıları konseri

Yeşilçam şarkıları konseri

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da şef Arzu Dede’nin çalıştırdığı Armoni Müzik Topluluğu, Yeşilçam şarkıları konseriyle müzikseverleri bir araya getirdi.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda ‘Bir Filmdir Antalya’ ismi altında gerçekleşen ve Yeşilçam şarkılarının yer aldığı konsere, şarkı severlerin ilgisi yoğun oldu. Şef Arzu Dede yönetimindeki konserin birinci bölümü, koronun seslendirdiği ‘Bekledim de Gelmedin’ adlı şarkıyla başladı, ‘Her Şey Bitmiştir Artık’ adlı şarkıyla devam etti.

FİLM ŞARKILARI

Konserin ilk bölümünde ‘Biliyorsun Bir Zamanlar’, ‘Bilmiyorum Seninle Sonumuz Ne Olacak’, ‘Rüyalar Gerçek Olsa’, ‘Dışarıda Bir Yaz Yağmuru’, ‘Dert Bende Derman Sende’, ‘Seni Benden Alamazlar’, ‘Anla Artık Anla Beni’, ‘Ağlama Değmez’ adlı şarkılar paylaşıldı.

Konserin ikinci bölümünde ise ‘Yalnız Kalan Ruhum’, ‘Seni Çok Seviyorum’, ‘Seven Ne Yapmaz’, ‘İntizar’, ‘Düşen Bir Yaprak’, ‘Agora Meyhanesi’, ‘İçin İçin Yanıyor’, ‘Benim Gözüm Sende’, ‘Aşkın Kanunu’,’Dert Ortağım Benim’, ‘Dünya Handır Han İçinde’ adlı şarkılar yorumlandı, ‘Oyun Bitti’ ile sonlandı.

Yeşilçam filmlerinin hangisinde hangi şarkıların yer aldığının da anons edildiği, hikâyelerinin anlatıldığı konsere emeği geçenler alkış yağmuruna tutuldu, plaket ve çiçekle teşekkür edildi.

MÜZİK EĞİTİMCİSİ ŞEF

Müzik direktörü şef Arzu Dede, Armoni Müzik Topluluğu’nun yanında Antalya Çağdaş Türk Müziği topluluğu, Irak Türkmen Birliği Dayanışma Derneği Müzik Korosu ile Antalya Bendir Topluluğu’nu da çalıştırıyor, enstrüman eğitimleri veriyor. Dede’nin kendisine ait şarkı albümleri, klipleri de bulunuyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya yaz bitmedi

Antalya yaz bitmedi

Tüm zamanların yağış rekoru 491,5 kilogram ile Kemerde

Tüm zamanların yağış rekoru 491,5 kilogram ile Kemer’de