Yetkin Dikinciler kimdir? Barbaroslar dizisine mi dahil oldu?

Yetkin Dikinciler Barbaroslar dizisine İshak karakteri ile dahil oldu! Dizinin ilk fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı! Yakışıklı oyuncu Bahtiyar Ölmez dizisinden sonra yine eşsiz bir yapım olan TRT’de ekrana gelecek Barbaros dizisinde İshak karakterine hayat verecek. Sosyal medya dünyasının da yakından takip ettiği Dikinciler yakışıklılığının yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de ekran başındakilerden tam not aldı. Takipçileri tarafından oldukça merak edilen bir isim haline gelen Dikinciler hakkındaki bütün detayları siz değerli okurlarımız için yazımızda derledik.

Yetkin Dikinciler kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Özel yaşantısı ile de sık sık gündemi olan başarılı isim 1999 yılında Esra Akkaya ile evlenmiş ancak evliliklerin yürütemediklerini öne sürerek bir sene sonra boşanmışlardır. 2014 yılında ise gönlünü yeniden birine kaptıran başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Aslı Orcan ile evlenmiş ve bu mutlu evliliğinden Lal Dikinciler azından bir kızı dünyaya gelmiştir. Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncunun 7 yıllık mutlu bir evliliği bulunmaktadır.

2014 yılında ise gönlünü yeniden birine kaptıran başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Aslı Orcan ile evlenmiş ve bu mutlu evliliğinden Lal Dikinciler azından bir kızı dünyaya gelmiştir.

Sosyal medya dünyasının başarılı isimleri arasında ilk sıralarda yer alan başarılı İnstagram içerik üreticisi Dikiciler, şuan oyunculuk kariyerinde zirve noktalardadır.

Ekranlara ilk defa Leoparın Kuyruğu isimli yapımda hayat verdiği Serdar karakteri ile merhaba diyen başarılı isim son olarak ise dönemin en çok izlenen sinema filmi olan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminde Süleyman karakterine hayat verdi. Şimdilerde ise TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaroslar dizisinde İshak karakterine hayat vermektedir.

Yetkin Dikiciler TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Barbaros dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor! Yakışıklı oyuncu Bahtiyar Ölmez dizisinden sonra yine eşsiz bir yapım olan TRT’de ekrana gelecek Barbaros dizisinde İshak karakterine hayat verecek.

Sosyal medya dünyasının başarılı içerik oyuncularından olan Dikiciler’in oynamış olduğu yapımlardaki başarısı ile kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeninin takipçileri sık sık arama motorlarında fenomen isimin sosyal medyadan ne kadar kazandığını sordular. Bizler de siz değerli takipçilerimiz için araştırdık ancak ne yazık ki kayda değer bilgi birikimine sahip olamadık.

Başarılı sosyal medya fenomeni oyuncu Engin Altan bir diğer gözde isim olan Azra Akın ile Her Şey Mümkün filminde başrol oynamışlardır.

Bahtiyar Ölmez dizisinden sonra yine eşsiz bir yapım olan TRT’de ekrana gelecek Barbaros dizisinde İshak karakterine hayat verecek olan Dikiciler Babam ve Oğlum filminde de başrol oynamıştır.

Bahtiyar Ölmez dizisinden sonra yine eşsiz bir yapım olan TRT’de ekrana gelecek Barbaros dizisinde İshak karakterine hayat verecek olan Dikiciler’in dizisinden ilk kareler!

Başarılı sosyal medya fenomeni isim Bahtiyar Ölmez dizisinde başrol karakteri olan Bahtiyar karakterine hayat vermiştir.

İnstagram hesabında yetkindikinciler hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Dikinciler’in instagram da ise 63B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Nisanur Neşeli kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Güray Vural Antalyaspor’da

1 Haziran’dan itibaren uçakları sayarız