Youtuber Enes Batur kimdir?

Youtube platformunun popüler içerik üreticilerinden olan Enes Batur diğer sosyal medya platformlarında da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Türkiye’nin en çok abonesi bulunan ünlülerinden birisi olan Enes Batur, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Youtube platformunda paylaştığı içerikler ile oldukça sevilen bir isim haline gelen Batur’un takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Enes Batur kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Son zamanların en çok konuşulan fenomenleri arasında listenin başında yer alan Batur, özel hayatı ile de magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. 2017 yılından 2018 yılına kadar Başak Karahan ile sevgili olan Enes Batur, 2019 tarihinde bomba gibi bir video ile ortalığı birbirine karıştırdı. Damla Aslanalp ile bir düğün videosu yayınlayan Batur’un takipçilere bu olaya imkan vermediler. Büyük bir tepki toplayan Batur’un evliliği Haziran 2019 tarihinde Instagram üzerinden paylaştığı bir video ile gerçekten evlenmediğini açıkladı. Son zamanlarda adı sarışın güzel Ecenaz Üçer ile anılan Batur’un aşk hayatı da çalkantılı geçiyor. Bir dargın bir barışık olan ikili arasına eski sevgilimi girdi? En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Net bilgiler olmamak ile birlikte gelirinin 45 bin dolar ile 726 bin dolar arasında olduğu haberi gündeme bomba gibi düştü. Türk lirası cinsinden ise en az 342 bin kazandığı öngörülüyor.

YouTube platformunda ürettiği içerikler ile oldukça beğenilen Enes Batur 2017’de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödüllerinde ilk kez dağıtılan en iyi Youtuber ödülü alan ilk fenomen isimdir. 2018’de düzenlenen 5. Altın Palmiye Ödülleri’nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü’nü kazandı.

Asıl çıkışını yakaladığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Batur Sungurtekin bu platformda 14.7M aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Batur Sungurtekin’in instagram da ise 5.2M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Susel Ateş kimdir?

Youtuber Orkun Işıtmak kimdir?