Zehra Küçük Kimdir?

Zehra Küçük önemli haber kanallarında spikerlik yapan başarılı isimdir. Şimdilerde NTV ekranlarında Gece haberlerini sunmaktadır. Zehra Küçük aslen nereli, kaç yaşında evli mi, boyu, kilosu gibi merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Zehra Küçük Marmara Üniversitesi İletişim bölümünü bitirdikten sonra 2010 senesinde mesleki kariyerine SkyTurk haber merkezi ile başlamıştır. 1 yıl SkyTurk kanalında çalıştıktan sonra 2011’de 360 TV’de program sunmaya başlamıştır. 360 TV ekranlarında hafta içi her gün Günaydın Türkiyem isimli programını sunmuştur ve hafta içi ana haber bültenini sunmuştur.

2017 ve 2018 yılları arasında 24 TV’de Gece Raporu programı ile kariyerini devam ettirmiş daha sonra Moderatör Gece ve hafta sonu ana haber bülteni ile ekranlarda yer almıştır. 11 Haziran 2018 tarihinde ise NTV’ye transfer olan Zehra Küçük bu NTV bünyesinde hafta içi gece haberleri ve hafta sonu gün içi haberleri ile sunucu ve spiker olarak kariyerini sürdürmektedir. Saat 23 ile 1.30 arasında çalışmaktadır.

Zehra Küçük 2019 yılında TRT Haber ekranlarında ve Sıcak Nokta isimli programı sunan kendisi gibi spiker olan Osman Küçükdalak ile nişanlanmıştır. 2019 yılının Eylül ayında Osman Küçükdalak ile hayatını birleştirmiştir.

Zehra Küçük’ün instagram hesabı kucukzehra şeklindedir ve 23,3 bin takipçisi vardır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Banu El Kimdir?

Yüce Armağan Erkek Kimdir?