Zeliha Kendirci?

Zeliha Kendirci nereli? Kaç yaşında?

Zeliha Kendirci kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Zeliha Kendirci şarkıları? Zeliha Kendirci sevgilisi kim? Zeliha Kendirci boy kilo yaş bilgileri. O Ses Türkiye Zeliha Kendirci hakkında merak edilenler. O Ses Türkiye Şahin Kendirci’nin kardeşi Zeliha Kendirci kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Zeliha Kendirci hayatı ve biyografisi

Zeliha Kendirci Türk ses yarışmacısı, müzisyen şarkıcıdır. O Ses Türkiye Şahin Kendirci’nin kız kardeşi olarak katıldığı yarışma sonrasında seslendirdiği şarkılarla tanınmaya başlandı.

Zeliha Kendirci 1 Ocak 2003 tarihinde Adana’da 5 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Memleketi aslen Adana’dır. Türkiye’de O Ses Türkiye yarışmasına katılan ve sesi ile büyüleyen Şahin Kendirci’nin kız kardeşi olarak katıldığı ses yarışmasında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkıcılık ve ses renginin babasının genlerinden geldiğini dile getiren Zeliha Kendirci ve abisi seslerin babalarına borçlu. Zeliha Kendirci abisi Şahin Kendirci Türk Arebesk müziğinin unutulmaz seslerinden merhum Müslüm Gürses’in hayatını anlatıldığı “Müslüm” adlı sinema filminin kadrosunda yer almıştır.

Zeliha Kendirci medya kariyerine ilk kez katıldığı “O Ses Türkiye Çocuk”  kategorisinde seslndirdiği şarkılarla adım attı.En büyük çıkışını 2019 yılında TV8 ekranlarında bir klasik haline gelen “O Ses Türkiye” ses yarışmasına katılması ile hayatı bir anda değişmeye başladı. 2019 O Ses Türkiye jürisi Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan gibi isimlerden oluşmaktaydı. Zeliha Kendirci seslendirdiği şarkı sonrasında jüri üyelerinden Murat Boz ve Seda Sayan kendisine dönmüştür. Zeliha Kendirci sosyal medya hesapları üzerinden youtube, tiktok, ve instagram üzerinden seslendirdiği şarkıları ve videoları yayınlanmaktadır.

Zeliha Kendirci boyu 1.55 cm kilosu 45 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Metin Lokumcu’yu hatırlatan sel fotoğrafı

Berna Ökmen kimdir?