Zeynep Buse Korkmaz kimdir?

Asıl adı Zeynep Buse Korkmaz olan sosyal medya fenomeni Tiktok fenomeni bu mecrada “busekorkmaziniz” kullanıcı ismini kullanıyor.  TikTok’un popüler içerik üreticilerinden Zeynep Buse Korkmaz kimdir?nerelidir? kaç yaşında? burcu ne? bu yazımızda hayranları tarafından en çok merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik.

Sosyal medya fenomeni güzel gönlünü kendi gibi Tiktok fenomeni olan İkizler isimli YouTube kanalında Duygu Aycan ile beraber bir video yayınlayan Oğuz Uğur Bay’a kaptırdı. Youtube ve Tiktok platformlarında açıklama yaparak takipçilerini sevindiren ikili sık sık sosyal medya hesapların da beraber çektikleri Tiktok videolarını paylaşıyor.

Tik Tok’a eğlenmek için başlayıp, 6 ay gibi kısa bir sürede 1.3 milyon takipçiye ulaşmış olan Buse Korkmaz fenomenlik basamaklarını hızla tırmandı. Hayranlarının merakla takip ettiği ve her video içeriğinin yüz binlerce kez izlendiği Zeynep Buse Korkmaz’ın fanları da oldukça fazla ve sosyal medya hesaplarında kocaman bir aile olacağız sloganları ile hayran kitlesine seslenmektedir. TikTok’da çektiği playback, dans, yavaş çekim videolarıyla oldukça büyük kitleye sahip olan Zeynep’in TikTok‘da 2.4 milyon takipçisi ve 143 milyondan fazla beğenisi bulunuyor, Youtube da 292 bin abonesi ve Instagram‘da 248 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Selen Yakıcı hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Kenan Çoban

Yunus Emre Yıldırımer