Zeynep Ece Akengin kimdir?

Bu Tarz Benim adlı yarışma da güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ve adını duyuran Zeynep Ece Akengin daha sonrasında ise Çarkıfelek yarışmasın da hosteslik yapmıştı.

Zeynep Ece Akengin kimdir? Nerelidir? Boyu, kilosu? Merak edilen ve sıkça aratılan bütün soruların cevaplarını en ince detaylarla sizlerle paylaşıyoruz.

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile ilişkisi olduğu iddası büyük ses getirmişti. Zeynep Ece çıkan haberleri sabah duyduğunu şaşkınlıktan kendine gelemediğini iki kişiyle ilişkisinin yazıldığını bunun peşini bırakmayacağını söyleyen güzel söylediği sözlerin çarpıtıldığını dile getirdi.

Basında yer alan haberlere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama da programa ilk başladığı zamanlar da torpil söylentilerinin çıktığını ancak öyle bir durumun söz konusu olmadığını hosteslerin değişimi arasında kısa zaman var olduğunu eski hostesin sözleşmesi bitiği için elemler yoluyla 20 kızın arasından yarışma formatına, görüntüye ve konuşma tarzına uygun gördükleri için hostes olduğunu söyleyen Zeynep Ece bunun ilişkiyle bağdaştırılmasının saçmalık olduğunu söyledi.

Öte yandan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile de uzun süren bir birliktelik yaşamış ancak daha sonra ayrılmıştı. Zeynep Ece daha sonra Anıl Örs isimli bir mühendis ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Zeynep Ece Akengin’in şu anda sevgilisi olup olmadığı ise bilinmiyor.

İnstagram da 159B takipçiye sahip olan güzel özellikle Instagram üzerinden paylaştığı videolarla büyük beğeni topladı. Zeynep Ece Akengin, ayrıca güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Tüm sosyal medya platformlarında şimdiden popüler hale gelen ve binlerce kişi tarafından takip edilen Zeynep Ece sık sık kıyafetleri ve saç modelleri ile ilgi çekmektedir.

Youtube da fenomen olma yolunda şöhret basamaklarını çok hızlı tırmanan güzelin hem fan sayfaları hem de hayranlarının sayısını günden güne artıyor. Youtuber olmaya bu sene karar veren güzelin pandemi (salgın)sürecin de yeni şeylere yöneldiğini düşünüyoruz.

10 Mayıs 2020 de youtube kanalını oluşturan güzel 7 ay içerisinde 2.58B aboneye sahip oldu bile. Renkli içerikleriyle aktif bir şekil de video atmasıyla da dikkat çeken güzel makyaj videolarıyla mutfağa olan ilgisiyle ve karantina da bir gün sürecini anlatan videoları takipçileriyle paylaşıyor.

İnstagram Hesabı https://www.instagram.com/akenginecezeynep/?hl=tr

Tiktok Hesabı https://www.tiktok.com/@akenginecezeynep

Youtube Kanalı https://www.youtube.com/watch?v=banQ_ZQmoqk&feature=youtu.be

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Merve Oflaz hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Hazal Filiz Küçükköse

Vatan Şaşmaz