Kaan Demirağ

Kaan Demirağ

Kaan Demirağ kimdir, nereli, ailesi, yaş, ilk eşi? Kaan Demirağ Nur Atan ilişkisi? Nur Atan Kaan Demirağ neden boşandı? Kaan Demirağ eski eşi Nur Atan kim? Ünlü işadamı Kaan Demirağ nişanlısı Aslışah Alkoçlar ile nikah masasına oturdu.

Kaan Demirağ 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara’da başladı. Lise ve yüksek tahsilinin ardından aile şirketleri olan HD Group bünyesinde çalışmaya başladı. HD Group Genel Kurul Başkanıdır. Spor tutkunu ve ekstrem sporlara meraklı olan Kaan Demirağ seyahat etmekten vazgeçmeyen bir kişilik. Ayrıca at hobisi bulunan Kaan Demirağ için “beyaz atlı prens” denmektedir. HD Holding’in veliahtı Kaan Demirağ 2021 yılı itibarı ile 37 yaşında. Özel hayatında Kaan Demirağ 2008 yılında sevgili olduğu 2009 yılında evlenme teklif ettiği 2010 yılında nişanlandığı ve 2012 yılında boşandığı Nur Atan ile isimleri magazin ve medya da çok konuşuldu. Kaan Demirağ 2009 yılında ilk evliliğinden ilk eşi Nur Atan’a yaptığı evlilik ile de gündeme gelmiştir. Özellikel uçaktan paraşütle atlayarak evlenme teklifi tüm kesimler tarafından yılın en romantik evlilik teklifi olarak değerlendirilmiştir.

Kaan Demirağ bugün Pidem, HD İskender, Burger House, HD Döner ve Tadım Pizza’nın da yer aldığı HD Group’un Genel Kurul Başkanlığı’nı görevini yürütmektedir.

Kaan Demirağ boyu 1.74 cm kilosu 78 kg ve burcu Oğlak.

Kaan Demirağ ikinci evliliğini Hülya Koçyiğit’in torunu ve aynı zamanda Gülşah Alkoçlar kızı Aslışah Alkoçlar ile yaptı. Kaan Demirağ ve Aslışah Alkoçlar 9 Ocak 2021 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta büyük bir otelde nişanlandı. Kaan Demirağ ile Aslışah Alkoçlar arasında 10 yaş fark bulunmaktadır. Çift Şubat 2021 tarihinde evlendi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar

Nur Atan

Nur Atan