Ada Yarar kimdir?

Ada Yarar kimdir?

Gerçek adı: Ada Yarar
Doğum tarihi: 1999
Doğum yeri: İstanbul
Boyu:  Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek: Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Ada Yarar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ada Yarar kimdir, nereli, kaç yaşında, Bülent Emin Yarar kızı ve Bennu Yıldırımlar kızı Ada Yarar hangi dizilerde oynadı, Avlu dizisinde rol aldı mı, sevgilisi kim, hangi tiyatro sahnelerinde yer aldı? Kısaca hayatı ve biyografi bilgisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ada Yarar hayatı ve biyografisi

Ada Yarar Türk oyuncu ve tiyatrocu. Oyuncu Bülent Emin Yarar ve Bennu Yıldırımlar’ın kızıdır. “Bir Sergiden Tablolar” adlı çocuk oyununda klasik müzik gösterisinde rol alması ile bilinmektedir.

Ada Yarar 1999 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Annesi oyuncu Bennu Yıldırımlar ve babası oyuncu Bülent Emin Yarar’dır. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Ada Yarar liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul’da sürdürmekte ve aynı eksende tiyatro ve oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Ada Yarar oyunculuk serüveni henüz 2 yaşındayken annesi Bennu Yıldırmlar’ın onu tiyatro oyununa götürmesi ile seyirciyi selamlaması ile başlamıştır. Tiyatrocu bir aileden gelen Ada Yarar 2008 yılında çocuklar için İş Sanat çatısı altında düzenlenen “Bir Sergiden Tablolar” isimli klasik müzik gösterisinde sahne almıştır. Aynı zamanda “3.Tekil Şahıs” tiyatro oyununda rol almıştır. Günümüzde üniversite eğitimine devam eden Ada Yarar tiyatro çalışmalarına devam etmektedir.

Ada Yarar tiyatro oyunları

  • 2014 3.Tekil Şahıs
  • 2008 Bir Sergiden Tablolar

Ada Yarar dizi ve filmleri

Ada Yarar oynadığı diziler ve rol aldığı filmler aşağıda güncel olarak sıralanacaktır. Ada Yarar Avlu dizisinde rol almamıştır.

Ada Yarar resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gizem İmre kimdir?

Gizem İmre kimdir?

Ezgi Kuplay kimdir?

Ezgi Kuplay kimdir?