Gizem İmre kimdir?

Gizem İmre kimdir?

Gerçek adı: Gizem İmre
Doğum tarihi: 1990
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Ozan Düzdaş ile)
Meslek: Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Gizem İmre kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gizem İmre kimdir, nereli, kaç yaşında, kimin kızı, kiminle evli, sevgilisi, instagram hesabı, boyu, kilosu ve burcu? Yeşim Salkım’ın kızı Gizem İmre kim? Oynadığı diziler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gizem İmre hayatı ve biyografisi

Gizem İmre sanatçı ve oyuncu Yeşim Salkım’ın kızıdır. Babası Mustafa İmre’dir. Türk korku filmlerinden 2017 yapımı olan “Büyü” sinema filminde annesi Yeşim Salkım ile birlikte canlandırdığı rol ile tanınmaktadır.

Gizem İmre 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Annesi müzisyen ve oyuncu Yeşim Salkım’dır. Ada Eratik isminde bir kardeşi vardır. Hakan Eratik’ten olma kardeşi Ada Eratik 2011 yılında doğmuştur. Ayrıca dedesi de ses sanatçısı Dursun Salkım’dır. Gizem İmre liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine başladı.

Oyunculuk kariyerine 2017 yılında Türk korku filmi olan “Büyü 2é sinema filminde rol alarak başladı. Gizem İmre 2017 yılında nişanlandığı Ozan Düzdaş ile 2018 Ocak ayında İstanbul Gayrettepe’de evlendi. Gizem İmre eşi Ozan Düzdaş ile İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.  

Gizem İmre dizi ve filmleri

Gizem İmre hangi dizilerde oynadı, yer aldığı film projeleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • Büyü 2 Sinema Filmi 2017

Gizem İmre resimleri

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Levent Bulut kimdir?

Levent Bulut kimdir?

Ada Yarar kimdir?

Ada Yarar kimdir?