Adnan Kızıltaş

Adnan Kızıltaş

Adnan Kızıltaş kimdir, boyu, nereli, evlendi mi, evli mi, kiminle evlendi, eşi? Adnan Kızıltaş Didem Delen evlendi mi? En çok sorgulanana konular arasında yer aldı. Daha önce Kısmetse Olur yarışma programı ile ünlenen Adnan Kızıltaş şimdilerde Doya Doya Moda yarışmacısı Adnan Kızıltaş olarak ekranlarda yerini aldı.

Adnan Kızıltaş 16 Eylül 1992 yılında Kars’ta dünyaya geldi. Öğrenimine Kars’ta başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Üniversitesi’nde devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra Tercümanlık yapmaya başladı. 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programına katılmasının ardından hayatı bir anda değişmeye başladı. 2016 yılında Kısmetse Olur yarışma programında geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Yarışmada sergilediği performans ve ilişki düzeyi kitlesini ikiye böldü.

Adnan Kızıltaş Kısmetse Olur yarışma programından ayrıldıktan sonra kendi adını taşıyan Adnan Kızıltaş markasi ile erkek giyim mağasası açarak E-Ticaret işine soyundu. Adnan Kızıltaş Kısmetse Olur yarışma programından sonra uzun bir süre ekranlarda gözükmedi ve ticaretle ilgilendi. 2021 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı olarak yeniden ekranlarda boy göstermeye başladı.

Aslen Karslı olan Adnan Kızıltaş bekar olup günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.  Adnan Kızıltaş boyu 1.90 cm kilosu 86 kg burcu Başak. Saç rengi siyah ve göz rengi ise kahverengidir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ilgın Algöz

Ilgın Algöz

Hasan Çoban

Hasan Çoban