AGC Başkanı Taş, görevi teslim aldı

 Mimar Sinan Kültür Merkezi’nde hafta sonu yapılan genel kurulda Rasim Gündüz, Şifa Çiçek, Ersin Aydın, Işık Tuncer, Ahmet Öcal, Ahmet Yenigün, Yalçın Teke, Süleyman Elçin, Mehmet Kılıçaslan ve Hayrettin Deniz’den oluşan yönetim kuruluyla seçime giren İdris Taş, başkan seçilmişti. AGC binasında bugün devir teslim töreni yapıldı. Törene yeni başkan İdris Taş ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Gaye Coşkun ve gazeteciler katıldı.

 AGC çatısı altında 15 yıl başkanlık yapan Mevlüt Yeni, kendi döneminde yaptığı çalışmaları anlattı. Gazetecilerin ev sahibi yapılması projesinden bahseden Yeni, “Bu projenin garantörü ben olacağım. Yeni yönetimle birlikte omuz omuza çalışıp bu projeyi sonuçlandıracağız” dedi.

 Törende görevi devralan İdris Taş ise “Tüm meslektaşlarımızın çıkarları doğrultusunda çalışacağız. Sokaktaki emekçi meslektaşlarımızın sorunlarını hızla çözmek için mücadele edeceğiz. Sorunları olan gazetecilerin problemlerini çözmek için her gün bir yönetim kurulu üyesi arkadaşımız cemiyetimizde bulunacak” diye konuştu.

 İdris Taş, eski başkan Yeni’yi çiçek ve plaketle uğurladı. Taş ve meslektaşları, cemiyet önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Yöresel ürünler şöleni YÖREX başlıyor

Antalya Haberleri: Yöresel ürünler şöleni YÖREX başlıyor

Tuğçe Aral