Tuğçe Aral

Manken ve şarkıcı Tuğçe Aral 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Türkiye’nin en uzun bacaklı modeli olarak tanınmaktadır. Model olmasının yanında şarkıcı kimliği ile de bilinmektedir.

Tuğçe Aral sevgilisi

Eğitimine İstanbul’da başlayan güzel manken Çemberlitaş Kız Lisesi Yabancı Dil bölümünü tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Kocaeli Üniversitesi’nde devam etti. Üniversiteden mezun olduktan sonra stajyer İngilizce öğretmenliği yapmaya başladı.

2010 yılında katıldığı defilelerde bayan bacak unvanını aldı. Ardından Haute Couture defilesinde podyumda yer aldı.

Tuğçe Aral bacak boyu

2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey modellik yarışması ile profesyonel modellik kariyerine adım attı. Istanbul Fashion Week defilelerinde podyuma çıktı.

Tuğçe Aral bacak boyu

Tuğçe Aral, Türkiye’nin Best Swimsuit’i seçildi. Diksiyon ve tiyatro eğitimleri alan Tuğçe Aral televizyon kanallarında özel açılışlarda sunuculuk yaptı.

Tuğçe Aral doğum tarihi

Tuğçe Aral 2014 yılında Miss Freedom Of Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçilerek Kraliçe unvanını aldı. Ardından birçok güzellik ve modellik yarışmasında jüri üyesi olarak yer aldı. Tuğçe Aral “Salına Salına” adlı single müzik çalışması ile kariyerine devam etmektedir.

Tuğçe Aral boyu 1.77 cm, kilosu 55 kg burcu Oğlak ve Göz rengi Kahverengi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

AGC Başkanı Taş, görevi teslim aldı

Anıtkabir’i ziyaret ettiler