ALACASU’YU BİRLİKTE TEMİZLEDİLER

Muratpaşa ilçesinde 14 yıldır yerleşik olarak yaşayan Ukraynalı Viktoria Babicheva, çevreye olan duyarlılığını göstermek amacıyla Çamyuva Mahallesindeki Alacasu Koyunda belediye ekipleriyle çevre temizliği yaptı.

Babicheva, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve çevreye duyarlı yerli ve yabancı vatandaşların da katılımıyla bir kamyonet dolusu çöp topladı.Yaptığı çevre temizliği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak ‘temizlik’ çağrısı yapan genç kadın, kısa sürede çok sayıda destekçiye ulaştı.

Çevre temizliği etkinliği sonunda onlarca çöp poşeti dolduruldu.

Babicheva, yaptığı açıklamada, çevreye karşı her zaman duyarlı olmaya çalıştığını belirterek, Alacasu Koyunda yapılan temizliğe destek veren Kemer Belediye personeline teşekkür etti.Konuyla ilgili açıklama yapan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çevre duyarlılığından dolayı Ukraynalı Babicheva’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak Alacasu Koyunda ve diğer koylarda haftanın belirli günlerinde rutin olarak temizlik yaptıklarını anlatarak, “Belediye olarak ilçemiz genelinde ve dünyaca ünlü koylarımızda temizlik çalışmalarına devam ediyoruz. Ukraynalı Viktoria Babiheva ile çevreye duyarlı yerli ve yabancı misafirler belediye ekiplerimizle koy temizliği yaptı. Onlarca çöp poşeti dolduruldu. Duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da çevreye karşı daha duyarlı olmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Sekrol Şurup Ne İşe Yarar? Sekrol Şurup Nasıl Kullanılır?

Tartışılan camide ilk namaz