Sekrol Şurup Ne İşe Yarar? Sekrol Şurup Nasıl Kullanılır?

Sekrol Şurup genel olarak akut ya da kronik öksürük ve solunum yolu hastalıklarını tedavi eden bir ilaçtır. Bu yazımızda Sekrol Şurup nedir, Sekrol Pediatrik Şurup nedir, Sekrol Şurup fiyatı ne kadar, Sekrol 15 MG Pediatrik Şurup fiyatı ne kadar, bu şurubun muadili ilaçlar nelerdir, Sekrol Şurup ne işe yarar, Sekrol Şurup ne için kullanılır, bu şurup bebekler için kullanılır mı, Sekrol Pediatrik Şurup kaç yaş içindir ve Sekrol Pediatrik Şurup nasıl kullanılır gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

Mukus viskozitesinin arttığı, salgısının azaldığı ve mukosiliyer klirensin bozulduğu akut ve/veya kronik solunum yolu hastalığının semptomatik tedavisinde bu şurup kullanılır.

Sekrol Pediatrik Şurup, yapışkan mukoid sekresyonlar (bronşit, bronşektazi, sinüzit gibi) ile karakterize akut ve kronik solunum yolu hastalıklarının tedavisinde mukolitik olarak endikedir.

Bu şurubun fiyatı 27 liradır.

Bu ilacın şimdiki fiyatı 27 TL’dir.

Ambreks Şurup, Ambreks Pediatrik Şurup, Fluibron Tablet, Fluibron Şurup, Mukoral Tablet, Mukoral Şurup, Mukoral Pediatrik Şurup, Pulmor Şurup ve Pulmor Pediatrik Şurup bu ilacın eşdeğerleridir.

Soğuk algınlığı, grip veya saman nezlesi nedeniyle öksürük ve boğaz ve hava yolu tahrişini gidermek için bu şurup kullanılır. Doktorunuz tarafından belirlenen diğer hastalıklar için de kullanılabilir.

Sekrol Pediatrik Şurup, öksürük kesici ve balgam söktürücü bir kombinasyondur. Öksürük önleyici, kuru öksürüğü azaltmak için öksürük refleksini azaltmaya yardımcı olmak için beyinde çalışır. Balgam söktürücü, göğüsteki mukus ve akciğer salgılarını gevşeterek ve öksürükleri daha verimli hale getirerek çalışır.

Burup boğaz ağrıları, boğazı durumda ve iyileştirir. Sekrol Pediatrik Şurup’u doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Tam dozlama talimatları için ilacın üzerindeki etiketi kontrol edin.

Sekrol Şurup’u aç veya tok karnına alınız. Sekrol Pediatrik Şurubuu alırken bol su içiniz.

Bir doz Sekrol Şurup’u almayı kaçırdıysanız, mümkün olan en kısa sürede alınız. Bir sonraki dozun zamanı yaklaşıyorsa, kaçırdığınız dozu atlayın ve normal doz programınıza geri dönün. Aynı anda iki doz almayınız. Sekrol Pediatrik Şurup’u nasıl kullanacağınızla ilgili tüm sorularınızı doktorunuza sorunuz.

Evet, bu şurubu yenidoğan bebeklerde ve bebeklerde kullanabilirsiniz.

Bu şurubu yenidoğan bebekler ve çocuklar için kullanabilirsiniz.

Bu şurubu sıfır ila yirmi dört aylık bebeklerde günde iki defa olmak üzere yarım ölçek kullanabilirsiniz. Bu şurubu iki ila beş arasındaki çocuklarda günde üç kez yarım ölçek kullanabilirsiniz. Beş ila on iki yaş arasındaki çocuklarda ise günde üç kez olmak üzere birer ölçek kullanabilirsiniz.

Bu yazımızda Sekrol Pediatrik Şurup nedir, Sekrol Pediatrik Şurup nedir, Sekrol Şurup fiyatı ne kadar, Sekrol 15 MG Pediatrik Şurup fiyatı ne kadar, Sekrol Şurup muadili ilaçlar nelerdir, Sekrol Şurup ne işe yarar, Sekrol Şurup ne için kullanılır, bu Şurup bebekler için kullanılır mı, Sekrol Pediatrik Şurup kaç yaş içindir ve Sekrol Pediatrik Şurup nasıl kullanılır gibi soruların cevaplarını sizlerle paylaştık.

İlginizi çekebilir: Aferin Şurup Ne İşe Yarar?

Faydalı ve güncel içerikler için bizi Instagram adresimizden de takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/begonyakadin/

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

‘0’ SIFIR NOKTASINDA SANATA DÖNÜŞTÜ

ALACASU’YU BİRLİKTE TEMİZLEDİLER