Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz kimdir?

Gerçek adı: Alperen Duymaz
Doğum tarihi: 03/11/1992
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.83 cm
Kilo:  72 kg
Burcu:  Akrep
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın.

Alperen Duymaz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alperen Duymaz kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, hangi dizilerde oynadı, sevgilisi kim, 2019 yılında yeni dizisi hangisi, Alperen Duymaz Burcu Özberk ilişkisi ne, Çukur, Çarpışma dizilerinin dışında hangi filmlerde oynadı? Kim kimdir bölümümüzde kısaca Alperen Duymaz hayatı ve biyografi bilgileri hakkında bilgiler sunacağız.

Alperen Duymaz hayatı ve biyografisi

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Eğitimine başkent Anakara’da başladı. Lise eğitiminden sonra üniversite eğitimine Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde devam etti.

Dizi oyunculuğuna ilk olarak 2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde “Cesur” rolü ile yaptı. Aynı yıl içinde “Acı Aşk” dizisinde “Ali” rolü ile tanınmaya başladı. 2016 yılında rol aldığı “Bodrum Masalı” dizisinde ”Ateş” rolü ile epey beğeni topladı. 2017 yılında ilk kez beyazperde de rol alarak “Direniş Karatay” sinema filminde “Kutay” karakterine hayat verdi. 2017 yılında “Çukur” dizisi ile geniş bir kitleye ulaştı. Akabinde 2018 yılında “Çarpışma” dizisi ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. Çarpışma dizisinin “Kerem Korkmaz’ı” oldukça beğeni kazandı. Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Alperen duymaz ünlü oyuncu Kit Harington ile olan benzerliği ile de bilinmektedir.

2020 yılında Zemheri dizisinde rol alan Alperen Duymaz sevgilisi 2019 yılında en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Alperen Duymaz Burcu Özberk ile bir dönem anılmış olsa da ilişkinin devam edip edilmediği bilinememektedir. Başarılı oyuncu Alperen Duymaz İstanbul’da yaşamakta ve dizi film çalışmalarına devam etmektedir.

Alperen Duymaz dizi ve filmleri

Alperen Duymaz oynadığı diziler ve rol aldığı tüm film projeleri, yeni dizisi aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • Zemheri TV Dizisi 2020
  • Çarpışma (Kerem Korkmaz) TV Dizisi 2018
  • Çukur TV Dizisi (Emrah Amir) 2017
  • Direniş Karatay (Kutay) Sinema Filmi 2017
  • Bodrum Masalı (Ateş) TV Dizisi 2016
  • Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur) TV Dizisi 2015
  • Acı Aşk (Ali) TV Dizisi 2015

Alperen Duymaz fotoğrafları

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

Diana Şahenk kimdir?

Diana Şahenk kimdir?