Hasan Denizyaran

Hasan Denizyaran

Gerçek adı: Hasan Denizyaran
Doğum tarihi:  26/05/1993
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.88 cm
Kilo:  90 kg
Burcu:  Aslan
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Oyuncu, Best Model
İnstagram hesabı için tıklayın.

Hasan Denizyaran kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hasan Denizyaran kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu, sevgilisi, neden ayrıldı, Hasan Denizyaran Büşra Yılmaz kavgası ne, annesi ve ailesi hakkında, Hasan Denizyaran oynadığı dizi ve filmler, Sungurlar, Afili Aşk dizileri dışında yer aldığı film projeleri hangisi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Hasan Denizyaran hayatı ve biyografisi

Hasan Denizyaran 26 Mayıs 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Babası tekstil ve konfeksiyoncu annesi ise ev hanımıdır.  Ayrıca bir kardeşi bulunmaktadır. Çocukluk dönemleri İzmir’de geçen Hasan Denizyaran İzmir Özel Fatih Koleji Lisesini tamamladıktan sonra lise çağlarında modellik yapmaya başladı. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümünde eğitim almaya başladı. Bu arada Best Model yarışmasına katıldı.

Ezberi çok iyi olan başarılı oyuncu bir özel röportajında “Özellikle benim gibi ‘oğlum olsun’ diyen bir adama ‘kız çocuğum da olsun’ dedirten pırıl pırıl destekçilerime, kardeşlerime kocaman sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varlar.” Diyerek geniş bir kitlenin sempatisini kazanmıştır.

Dizi oyunculuğuna ilk defa 2014 yılında “Elif” dizisinde canlandırdığı “Akın” karakteri ile giriş yaptı. Aynı yıl içinde “Sungurlar” dizisinde rol almaya başladı. 2016 yılında “Hayat Sevince Güzel “ dizinde “Erkan” rolü ile izleyicisinin karşısına çıktı. En büyük çıkışını 2017 yılında  “4N1K” dizisinde “Ali Tekelioğlu” rolü ile yaptı. 2019 yılında “Afili Aşk” dizisinde “Uğur” rolü ile ciddi bir hedef kitlesine sahip olan Hasan Denizyaran aynı yıl içinde ilk kez beyazperde de rol alarak “Kim Daha Mutlu” adlı sinema filminde yer aldı.

Hasan Denizyaran sevgilisi yoktur. Yaşamını İstanbul’da sürdüren başarılı oyuncu dizi ve sinema film çalışmalarını sürdürmektedir.

Hasan Denizyaran dizi ve filmleri

Hasan Denizyaran oynadığı diziler, rol aldığı sinema filmleri, yeni dizisi aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • Kim Daha Mutlu? (Sinan) Sinema Filmi 2019
  • Afili Aşk (Uğur) TV Dizisi 2019
  • 4N1K (Ali Tekelioğlu) Sinema Filmi 2017
  • Hayat Sevince Güzel (Erkan) TV Dizisi 2016
  • Sungurlar TV Dizisi 2014
  • Elif (Akın) TV Dizisi 2014
  • Çeken Bilir Video 2013

Hasan Denizyaran fotoğrafları

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Melis Tüysüz kimdir?

Melis Tüysüz kimdir?

Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz kimdir?