Antalya Haberleri: Antalya’da gümrük kaçağı sigara satan 2 kişi yakalandı

Antalyada gümrük kaçağı sigara satan 2 kişi yakalandı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’da gümrük kaçağı sigara ve sigara ürünleri ticareti yapan 2 kişi yakalanırken çok sayıda ürüne el konuldu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, gümrük kaçağı sigara ve sigara ürünleri ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren bir iş yerine yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ve elektronik sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisi alan ekipler, başlattıkları araştırma ve çalışma kapsamında işyerinde ve iş yerine sevkiyat yapan 2 araçta gümrük kaçağı sigara, elektronik sigara tütünü, elektronik sigara vb. gibi çok sayıda kaçak ürünün bulunduğunu tespit etti.

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı ile yapılan arama sonucunda, 2 bin 50 paket gümrük kaçağı sigara, 1094 adet elektronik sigara, 114 paket tütün, 100 paket nargile tütünü, 140 adet elektronik sigara likiti, 24 adet elektronik sigara kartuşu, 10 paket gümrük kaçağı puro ele geçirildi.

Ekipler olayla ilgili 2 kişiye 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında işlem yaptı. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Başkan Tütüncüden Karşıyaka ve Emeke 4 müjde

Antalya Haberleri: Başkan Tütüncü’den Karşıyaka ve Emek’e 4 müjde

Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu

Antalya Haberleri: Zeytinlik alanda erkek cesedi bulundu