Antalya Haberleri: Başkan Tütüncü’den Karşıyaka ve Emek’e 4 müjde

Başkan Tütüncüden Karşıyaka ve Emeke 4 müjde

 

ANTALYA,(DHA) – KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Karşıyaka’ya anaokul, ilkokul ve kapalı pazar, Emek Mahallesi’ne de kapalı pazar olmak üzere 4 yatırım müjdesi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin 68 mahallesini karış karış geziyor. Mahallelerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tütüncü, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Recep Sabır ve Emek Mahalle Muhtarı Süleyman Kabaağaç’ı da ziyaret etti.

SEVGİ VE HİZMETLERİMİZLE KEPEZ’DEYİZ

İlçedeki çalışmaları her hafta takip ettiğini belirten Başkan Tütüncü, “Bu hafta da Karşıyaka ve Emek Mahallelerini gezdik. Bizim mahallelerimize her gidişimiz, hemşehrilerimizle her kucaklaşmamız aynı zamanda onlara da bir müjde olarak geri dönüyor. Çünkü biz gittiğimiz her yere sevgimizle gidiyoruz. Ama mutlaka hizmetlerimizle yanımızda oluyor” dedi.

ANAOKUL, İLKOKUL, KAPALI PAZARLAR

Karşıyaka Mahallesi’ne 3 müjde ile gittiklerini dile getiren Başkan Tütüncü, “Bu müjdelerimiz, anaokul, ilkokul ve kapalı semt pazarı yapımı oldu. Emek Mahallemize de yine kapalı semt pazarı müjdesi verdik. Müjdelerimiz hayırlı uğurlu olsun. Büyük hayaller kuran, o hayalleri gerçekleştirmek için özveriyle gece gündüz çalışan bir ekip var. O ekip çalıştıkça Kepez çok daha güzel oluyor” diye konuştu.(DHA)

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Serada yetişen sebzeler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

Manavgat Haberleri: Serada yetişen sebzeler ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor

Antalyada gümrük kaçağı sigara satan 2 kişi yakalandı

Antalya Haberleri: Antalya’da gümrük kaçağı sigara satan 2 kişi yakalandı