Antalya Haberleri: Antalyalı yazar-şairler de Kitap Fuarı’nda

Antalyalı yazar-şairler de Kitap Fuarında

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nce bu yıl 12’ncisi gerçekleşen ve sona eren ‘Antalya Kitap Fuarı’nda yerel yazar ve şairler de eserlerini okurlarına tanıtma ve imzalama fırsatı buldu.

Cam Piramit’te ‘Hayata Okuyarak Devam’ temalı kitap fuarına 220 ulusal ve uluslar arası yayın evi ile 215 yazar katılmıştı. Çocuk, genç ve yetişkinlere hitap eden hikâye, öykü, roman, deneme, şiir, çocuklara yönelik resimli ve kaynak kitapların yer aldığı fuarda Antalya’daki yerel yazar ve şairlerde bir araya geldi. Antalya Şair, Ozan, Yazar, Bestekârlar Kültür Derneği (ANŞOYAD), Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) ve bazı kültür sanat kurumları da yazar-şair üyeleri için tanıtım standı açtı, eserler dönüşümlü imzalandı.

‘FUAR SAYESİNDE NEFES ALABİLDİK’

Yerel yazar ve şairler, “Günümüz şartlarında yeni bir kitap bastırmanın maliyeti oldukça yüksek. Yayınevleri yüklü maliyet çıkarıyor. Maliyet kitap fiyatlarına yansıyınca da okur sayımız her geçen gün azalıyor” diyerek dert yanarken, fuar da biraz olsun nefes alabildiklerini, kitaplarını okuyuculara imzalayarak ulaştırabildiklerini dile getirdiler.(DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Odun toplarken kayanın altında kalıp yaralandı

Gazipaşa Haberleri: Odun toplarken kayanın altında kalıp yaralandı

Akörü Mahallesine sosyal yaşam alanı

Kaş Haberleri: Akörü Mahallesi’ne sosyal yaşam alanı