Kaş Haberleri: Akörü Mahallesi’ne sosyal yaşam alanı

Akörü Mahallesine sosyal yaşam alanı

 

KAŞ, (DHA)- KAŞ ilçesinde 15 mahallede bulunan 17 eski okulun sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere yeniden yapılması projesi çalışmaları devam ediyor. Akörü Mahallesi’nde bulunan 37 yıllık eski okul da onarılarak, hayata kazandırılıyor.

Kaş Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında yapılan çalışmalarla mahallelerde atıl durumda bulunan kapalı ve kullanılmayan eski okul binaları, hem yeniden işlev kazanıyor hem de sosyal ve kültürel amaçlı faaliyetlerde kullanılıyor. Bu çerçevede Akörü Mahallesi’nde de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Akörü Mahallesi’nde bulunan 37 yıllık eski okul da onarılarak, hayata kazandırılıyor.

37 YILLIK ESKİ OKUL HAYATA KAZANDIRILIYOR

Akörü Mahalle Muhtarı Yusuf Kolak, söz konusu okulun 1985 yılında inşa edildiğini, eğitimde taşımalı sistem uygulamasının ardından atıl durumda bulunduğunu söyledi. Okulun sosyal ve kültürel faaliyetlerde çok amaçlı kullanılmak üzere hayata geçirileceğini belirten Yusuf Kolak, “Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a çok teşekkür ederim. Buradan mezun olduk. Anılarımız var, onları Kaş Belediyesi aracılığıyla yeniden yaşayacağız” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalyalı yazar-şairler de Kitap Fuarında

Antalya Haberleri: Antalyalı yazar-şairler de Kitap Fuarı’nda

Korkuteli Belediyesporda kötü gidişat sürüyor

Korkuteli Haberleri: Korkuteli Belediyespor’da kötü gidişat sürüyor