Antalya Haberleri: Aranan şüpheli hırsızlıktan yakalandı

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) – ANTALYA’nın Konyaaltı ilçesinde bir marketten para ve alkol çalan şüpheliyi yakalayan jandarma ekipleri, şüphelinin 23 ayrı suç kaydı bulunduğu ve arandığını belirledi.
Konyaaltı ilçesi Geyikbayırı Mahallesi’nde dün öğleden sonra market işletmecisi V.Ö.’nün kasasından 3 bin lira nakit para ve 1200 lira değerinde alkolün çalındığı ihbarı üzerine Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı Asayiş ve Trafik Jandarması Timleri tarafından çalışma başlatıldı.
Yapılan araştırmalar neticesinde ekipler, şüphe üzerine bir motosikletteki sürücüyü durdurmak istedi. ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheli kaçarken, jandarma ekipleri de peşine takıldı. Kısa süren kovalama sonucunda şüpheli yakalandı. Z.A. olduğu tespit edilen şüphelinin 23 ayrı suç kaydı bulunduğu ve Adana asliye ceza ilamat masası tarafından ‘Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık’ suçundan arandığı tespit edildi. Şüpheli Z.A.’nın üzerinde ve motosikletinde yapılan aramada marketten çalınan 3 bin lira ile 2 alkol şişesi ele geçirilerek, market sahibine teslim edildi.
 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Takım toplanıyor

Sanayicinin sigorta şikayeti

Antalya Haberleri: Sanayicinin ‘sigorta’ şikayeti