Antalya Haberleri: ATB Meclis Başkanlığı’na Erdoğan Ekinci seçildi

ATB Meclis Başkanlığı’na Erdoğan Ekinci seçildi

 

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Ticaret Borsası’nın (ATB) yeni dönem ilk meclisi, mecliste yaşı en büyük üye Veli Karasu başkanlığında toplandı. ATB Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda meclis üyeleri, Meclis Başkanlık Divanını belirledi. Erdoğan Ekinci, üyelerin oyuyla Meclis Başkanlığına seçilirken, meclis başkan yardımcıları Abdullah İnan ve Murat Köseoğlu, Katip Üye ise Veli Karasu oldu. 
Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, meclis üyelerine teşekkür ederken, “Bu dönemde de el ele verecek ve hep birlikte üyelerimiz adına çalışacağız. Seçimlerinde oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyor, görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Makamlar, mevkiler, unvanlar gelip geçicidir. Önemli olan görev yaptığımız süre içerisinde üyelerimiz, sektörümüz, kentimiz ve ülkemiz menfaatine hangi kalıcı işleri yaptığımızdır. Hepimizin görevini bu anlayışla yerine getireceğine inanıyorum” diye konuştu. Ekinci, Meclis divanına seçilen başkan yardımcıları ve katip üyeye de başarılar dilerken, “Tüm hizmetlerin, birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasını diliyorum”dedi.
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerimizi geleneklerimize ve etik kurallara uygun bir şekilde tamamladık. Oy kullanan üyelerimize, Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu’na, sandık görevlilerine ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Antalya Ticaret Borsası’nın 100 yılı aşan tarihi ile tarım sektörüne, Antalya’ya ve ülkeye önemli katkılar sağladığını kaydeden Çandır, “Asırlık kurumumuzun itibarına ve geleneklerine uygun olarak çalışmalarımızı aynı sorumlulukla sürdüreceğiz. Üyelerimizin güvenini boşa çıkarmamak için aynı ruh ve aynı heyecanla, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Muhalif kanallara izin yok

DEVA Kepez durmuyor