DEVA Kepez durmuyor

Haberimizvar- Mehmet Siyahkoç ile yeni bir yapılanmaya giden DEVA Partisi Kepez İlçe Teşkilatı dur durak bilmiyor. Okulların açılması ile saha çalışmalarını hızlandıran DEVA Kepez’de Halkla İlişkiler Birim Başkanı Recep Yıldırım ile Sosyal Politikalar Başkanı Özge Arpalık, koordineli bir çalışma ile ilçenin sorunlarını tespit edip, raporluyor.  İlçede en belirgin sorunun işsizlik olduğunu söyleyen Recep Yıldırım, “Sohbet ettiğimiz vatandaşın çoğu iş istiyor” dedi.

KADIN VE EĞİTİM SORUNU

Sosyal Politikalar Başkanı özge Arpalık Zengin ise kadın ve çocuklara yönelik çalışma yaptıklarını ve bu çalışmaları rapor halinde ilçe başkanlığına sunduklarını söyledi. Kepez’de eve sıkışmış kadın nüfusunun azımsanmayacak oranda olduğunu söyleyen Zengin, “Kepez’de plansız kentleşmenin yarattığı sorunları görebiliyoruz.  Göç ve işsizlik nedeniyle evde oturmak zorunda kalan çok sayıda kadın var. Okulların kalabalık olması nedeniyle çocuklar da kaliteli eğitim alamıyor” diye konuştu.  

YOL HARİTAMIZ BELLİ

Halkla İlişkiler Birim Başkanı Recep Yıldırım ile Sosyal Politikalar Başkanı Özge Arpalık’ın hazırladığı rapor doğrultusunda yeni bir yol harita oluşturduklarını söyleyen DEVA Partisi Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, ilçeye DEVA olacaklarını söyledi. Birçok alanda saha çalışması yaptıklarını ifade eden Siyahkoç “Kepez Antalya’nın en kalabalık ilçesi. Ayrıca en çok göç alan ilçelerin başında geliyor. Birimlerimiz disiplinli ve düzenli bir şekilde rapor hazırlıyor. Bu rapor doğrultusunda yol haritamızı belirliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ATB Meclis Başkanlığı’na Erdoğan Ekinci seçildi

Antalya Haberleri: ATB Meclis Başkanlığı’na Erdoğan Ekinci seçildi

Emniyet Müdürü Çevik, gece polis merkezini denetleyip vatandaşlarla sohbet etti

Antalya Haberleri: Emniyet Müdürü Çevik, gece polis merkezini denetleyip vatandaşlarla sohbet etti